BOŽINOVIĆ U ZADRU: “Sigurnost je hrvatski brend koji raste svake godine”

Objavljeno: 18.6.2019. u 18:06
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske dr.sc. Davor Božinović je, uz glavnog ravnatelja policije Nikolu Milinu, njegovog zamjenika Josipa Ćelića te načelnika PU zadarske Antona Dražinu, sudjelovao na otvaranju Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2019.

Danas, 18. lipnja 2019.godine, u Policijskoj upravi zadarskoj ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske dr.sc. Davor Božinović je, uz glavnog ravnatelja policije Nikolu Milinu, njegovog zamjenika Josipa Ćelića te načelnika PU zadarske Antona Dražinu, sudjelovao na otvaranju Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2019., koji će tijekom turističke sezone, od 15. lipnja do 15.rujna, djelovati u Zadru kao policijski stožer.

Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone po prvi je puta uspostavljen prošle 2018. godine i već je prve godine opravdao svoje postojanje dobrim rezultatima rada i odličnom međuinstitucionalnom i međunarodnom policijskom suradnjom.

U otvaranju Stožera su također sudjelovali voditeljica Nacionalnog pomorskog centru za prikupljanje podataka Zadar, Mirna Kovač Bašić, načelnici policijskih uprava uz more, predstavnici VSOA-e i SOA-e, Ravnateljstva civilne zaštite, zamjenik župana Zadarske županije, dožupan Šime Mršić, gradonačelnik Grada Zadra – Branko Dukić sa suradnicima te mnogobrojni predstavnici medija.

Prilikom otvaranja je zamjenik glavnog ravnatelja policije, Josip Ćelić, održao kratku prezentaciju o ciljevima i funkcioniranju Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone, koju su pratili i predstavnici medija, nakon čega je uslijedio posjet Nacionalnom pomorskom centru za prikupljanje podataka Zadar, gdje je voditeljica Centra Mirna Kovač Bašić prisutne upoznala s radom Centra.

U izjavi je ministar istaknuo: „ Sigurnost je jedan od brendova hrvatskog turizma i mi činimo sve kako bi taj standard koji smo postigli u ovom dijelu ne samo zadržali nego ga i unaprjeđivali, jer kao što ste vidjeli i ovdje u Nacionalnom pomorskom centru napredujemo iz godine u godinu. Naša slika svega onog što se događa na moru i obali je sve jasnija, sve je bolja.“

“Sigurni smo da će svi koji u ovom poslu sudjeluju dati svoj maksimum kako bi efikasno ispunili ono što je svima nama ovdje primarna zadaća.“- zaključio je ministar Božinović.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (13 votes cast)
BOŽINOVIĆ U ZADRU: "Sigurnost je hrvatski brend koji raste svake godine", 1.0 out of 5 based on 13 ratings

5 komentara za “BOŽINOVIĆ U ZADRU: “Sigurnost je hrvatski brend koji raste svake godine””

 1. Nabij si tu tvoju sigurnost u goozicu.
  Kad budemo sigurni od bahatih bosančina i lokalnih kradljivaca onda se javi.
  Do tada, kuco.

  Sve!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Odavno si izgubio kompas! Toliko ksenofobije u osobi koja očito nema pametnijeg posla nego visiti po portalima! Generalizacije nikad nisu dobra donijele. I tebe hebu masoni, Židovi…a i Srbi??? Gadna je ova vrućina!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Da citiram grafonačelnika…
   Sidi na travu i zapali joint.
   Di vidiš da spominjem masone, Židove i Srbe?
   Čitaj malo izmedju redova i odi u hlad kad ti je vruće…

   Sve!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   • Očito ti je “smješko” ljubimac! A da si ti čitao između redova u mom odgovoru, pronašao bi se! Ovako, samo seru.ckaš, postao si čangrizava baba!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    • Retard si od rodjenja?
     Ili ako treniras naporno, dobro te ide.
     Have a nice day.
     Over and out.

     Visok!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program