25 novih ribica u PK Jaderi

Objavljeno: 24.6.2019. u 08:30
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

21.06.2019. uspješno je završen još jedan ciklus obuke neplivača. Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi. U ovom terminu obuku je završilo 25 djece u dobi od 4 godine do 7 godina koji su bili podijeljeni u dvije grupe. Na kraju programa koji je trajao 15 dana slijedilo je finalno testiranje gdje su djeca naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima.

Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klubskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

Fotografije sa dijela obuke te dodjele diploma možete pogledati u fotogalerijama na www.pk-jadera.hr.

Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu, a članove koji zbog bolesti nisu završili program u ovom terminu mole da se jave treneru kada se mogu priključiti slijedećoj grupi.

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Antonio Andrić, Nika Begonja, Patrik Beri, Vita Bobanović, Borna Buljat, Maks Buljat, Anja Dobrić, Cvita Dominis, Leo Jasika, Duje Jurlina, Karlo Jurlina, David Katalinić, Korina Knežević, Mia Kurtović, Luka Marjanović, Ružica Mihaljvić, Ivano Miljanić, David Izidor Padovan, Paola Plohl, Lucija Protić, Ana Radović, Tina Radović i Leticia Šimićev.

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof i Edgar Nimac

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program