TRAŽI SE “NJUŠKA GODINE” 31. svibnja nova amaterska revija pasa u Zadru!

Objavljeno: 16.5.2019. u 11:54
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Učenici i profesori Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića u Zadru, u suradnji s azilima iz Zadra i Privlake i ove godine organiziraju Amatersku reviju pasa. Cilj Revije je ostao isti kao i prošle godine: podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Ove je godine stavljen poseban naglasak na udomljavanje kako bi pomogli na našim četveronožnim prijateljima iz spomenutih azila da pronađu svoj sretan dom.

Revija će se održati u petak 31. svibnja 2019. u 17,30h, ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića.

Prijave traju od 16. svibnja – 24. svibnja 2019., a prijaviti se mogu svi psi koji su čipirani, cijepljeni i nemaju rodovnicu. Prijave se mogu izvršiti preko stranice Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, osobnim dolaskom u Školu ili putem e-mail adrese ozanic@zd.t-com.hr, s naznakom PRIJAVA ZA REVIJU. Prilikom prijavljivanja vlasnici trebaju ponijeti putovnicu psa ili priložiti sliku iste, ukoliko prijavljuju putem e-maila. Broj prijava je ograničen.

“Pozivamo sve vlasnike svojih plemenitih mješanaca, nove i stare natjecatelje, neka se prijave na Reviju, sve one koji su u potrazi za kućnim ljubimcem i sve prijatelje životinja neka nas posjete zadnjeg dana u mjesecu i podrže naše ciljeve”, poručuju organizatori.

Sponzor: T. O. PET CLUB

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program