RADNE AKCIJE NA VIŠNJIKU Zaposlenici na čelu s direktorom farbaju ogradne zidove na teniskom kompleksu

Objavljeno: 02.5.2019. u 09:30
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Svakim danom teniski kompleks u sklopu ŠC-a Višnjik postaje sve uređeniji i opremljeniji.

Skupina zaposlenika ŠC-a Višnjik predvođena direktorom Denisom Karlovićem uzela je u ruke „roduline“, „pinele“ i drugu soboslikarsko/ličilačku opremu i uhvatila se bojanja ogradnih zidova.

– Najprije smo bojali ogradne zidove u cjelini koju čine šest zemljanih terena, a potom i na glavnom terenu, onom na kojemu je u rujnu prošle godine Hrvatska pobijedila SAD 3:2, plasirala se u finale Davisova kupa i poslije trijumfirala nad Francuzima – kaže Denis Karlović.

Ovakve i slične skupne akcije u ŠC-u Višnjik, inače, nisu novost. Na istovjetan način zaposlenici su svojedobno obojali i tribine na atletskom stadionu i kod malonogometnih igrališta, potom i sprave na vanjskom vježbalištu…

– Na teniskom kompleksu prethodno je postavljena rasvjeta za postojećih sedam terena, ali i za tri terena s betonskom podlogom koji će uskoro biti podignuti i opremljeni. Za taj zahvat Središnji državni ured za šport na javnom natječaju, za što su dokumentaciju pripremili Grad Zadar i ŠC Višnjik, izdvojio je 490 tisuća kuna. U suradnji s Hrvatskim teniskim savezom bit će osigurana i novčana svota za sve radove koji su predviđeni da teniski kompleks posjeduje sve uvjete za određene razine međunarodnih natjecanja, kampove, rekreativce i slično – zaključuje Denis Karlović.

Izvor: Visnjik.com

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.5/5 (8 votes cast)
RADNE AKCIJE NA VIŠNJIKU Zaposlenici na čelu s direktorom farbaju ogradne zidove na teniskom kompleksu, 1.5 out of 5 based on 8 ratings

2 komentara za “RADNE AKCIJE NA VIŠNJIKU Zaposlenici na čelu s direktorom farbaju ogradne zidove na teniskom kompleksu”

 1. Koja smijurija.
  Lipo i pohvalno, ali sve to izgleda ka da je u Bejrutu a ne u civiliziranoj EU.
  I nisu Rodulini, nego Roduli.

  Sve!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 2. Uhljebi i trebaju zamszati oči narodu glupom

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program