PRIOPĆENJE IZ MODES-a Dvorski: “Izaberite one koji će u EU predstavljati hrvatski narod, a ne služiti tuđim interesima”

Objavljeno: 23.5.2019. u 14:02
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon dužeg izbivanja, danas se priopćenjem oglasio predsjednik stranke MODES, Rudolf Dvorski.

Evo što ima za reći:

“U nedjelju 26. svibnja 2019. godine održavaju se izbori za Europski parlament. Mi u stranci Moderna demokratska snaga (MODES) smatramo kako se u Europskome parlamentu samo izglasavaju odluke koje se osmišljavaju u nekim drugim (europskim) gremijima i institucijama, te da naši predstavnici ne mogu utjecati na tijek osmišljavanja ili donošenja tih i takvih odluka. Shodno naprijed rečenom, odlučili smo kao stranka da nećemo sudjelovati na aktualnim izborima za Europski parlament.

No, bez obzira na našu odluku, koristimo prigodu da izrazimo svoj stav te pozovemo svoje simpatizere i birače da iziđu i na te izbore i izaberu one koji će i u takvoj instituciji predstavljati Republiku Hrvatsku i hrvatski narod, a ne služiti tko zna čijim sve interesima i lobijima.

Dakle, u prigodi izbora za europski parlament MODES poziva Hrvatice i Hrvate, te sve časne građane i građanke s pravom glasa u RH da u što većem broju iziđu na te izbore, neka svojim glasom izraze protivljenje poltronskim politikama SDP-a, HDZ-a, HNS-a, „Amsterdamske koalicije“ i sličnih, odnosno neka po vlastitoj prosudbi podrže one zdravije snage kojima je na prvom mjestu ipak opće dobro i jačanje hrvatske države i državnih institucija, zaštita dostojanstva, blagostanja i sigurnosti hrvatskih građana, a ne promicanje osobnih sitnih interesa te kalkuliranje i dodvoravanje velikosvjetskim moćnicima, a na golemu štetu hrvatskoga naroda i države!”

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.6/5 (21 votes cast)
PRIOPĆENJE IZ MODES-a Dvorski: "Izaberite one koji će u EU predstavljati hrvatski narod, a ne služiti tuđim interesima", 1.6 out of 5 based on 21 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program