ŠTO SE DOGAĐA S VRŠITELJEM DUŽNOSTI ŽUPANIJSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIKA U ZADRU? Goran Troskot se zaključao i ugradio šifrator nasred zgrade Županijskog suda!?

Objavljeno: 21.5.2019. u 22:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Vršitelj dužnosti županijskog državnog odvjetnika u Zadru, Goran Troskot, dao je zaključati vrata desnog krila drugog kata zgrade koja vode do njegovog i ureda njegovih zamjenika, te je ugradio i šifrator (slika gore).

Riječ je o presedanu u zgradi Županijskog suda u Zadru, ali i šire.

Zgradu o kojoj je riječ od pamtivijeka dijele Općinski i Županijski sud, prva policijska postaja, te ŽDO. Dakle, u njoj su desetljećima neometano funkcionirali i suci i predsjednici sudova i policija i šefovi policije, te Troskotov prethodnik Ivan Galović sa suradnicima.

Slično kao u Tuđmanovoj, gdje isti “dom” dijele Trgovački, Prekršajni i Općinski sud.

Ali nigdje ni brave, još manje šifratora.

Nikada nitko, do Troskota, nikakva vrata nije zaključavao ni stavljao pod šifru – ni od koga.

K tome, u prizemlju zgrade Županijskog suda raspoređena je naoružana pravosudna policija pokraj koje nitko ne može proći bez da se legitimira i pokaže poziv na ročište ili se pak pozove na sastanak u zgradi. Sve navedeno se prvo telefonski provjerava i tek potom stranka može gdje je naumila.

Ako baš hoćete, uz pravosudnu policiju je i detektor metala, a pravila toliko rigorozna da kad smo posljednji put provjeravali u zgradu Suda nije moguće bilo unijeti ni diktafon.

Što je, dakle, Gorana Troskota nagnalo da pod ključ i šifru stavi ured ŽDO Zadar, teško je procijeniti. Na pamet nam padaju tek ranija “upozorenja” iz pravosudnih krugova da je riječ navodno o “iznimno introvertiranoj osobi”.

U svemu ovome dobro je jedino što je riječ o v.d.-u i što je problem zaustavljen na introvertiranosti i na šifratoru?

Ako je?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.8/5 (11 votes cast)
ŠTO SE DOGAĐA S VRŠITELJEM DUŽNOSTI ŽUPANIJSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIKA U ZADRU? Goran Troskot se zaključao i ugradio šifrator nasred zgrade Županijskog suda!?, 3.8 out of 5 based on 11 ratings

1 komentar za “ŠTO SE DOGAĐA S VRŠITELJEM DUŽNOSTI ŽUPANIJSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIKA U ZADRU? Goran Troskot se zaključao i ugradio šifrator nasred zgrade Županijskog suda!?”

  1. Već godinama su ta vrata zatvorena i unosi se šifra za ulaz, prije nego je Troskot bio v.d. županijskog državnog odvjetnika.. i odakle ste izvukli rič “šifrator”, što vam to znači..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.7/5 (6 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program