KAMPANJA U OBROVCU Žuvela: “Godinama sam pokušavao realizirati specijalističke ambulante u Obrovcu i Benkovcu, ali nema sluha nadležnih”

Objavljeno: 21.5.2019. u 08:13
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Predsjednik županijske organizacije HSLS-a Marko Klanac i kandidat HSLS-a za EU parlament Ivica Žuvela posjetili su Obrovac, priopćeno je iz ove stranke. Evo priopćenja: 

Predsjednik županijske organizacije HSLS-a Marko Klanac i kandidat HSLS-a za EU parlament Ivica Žuvela 20. svibnja 2019. družili su se sa građanima u Obrovcu.

- Nažalost, Obrovac nije onakav kakvog bi željeli vidjeti. Potencijal ovakvog grada nije ni približno ostvaren, nebriga lokalnih vlasti ga je devastirala i pretvorila u grad slučaj -rekao je Marko Klanac:

- Nažalost, Obrovac je grad u kojem je zbog samovolje i tvrdoglavosti gradske vlasti mnoge stvari dovedene su do apsurda. Nepotizam, sukob interesa , zapošljavanje rodbine, manipuliranje stanovima javna nabava podešena za stranačke kolege to je ono što karakterizira vlast i u Obrovcu.

Dr. Žuvela je nadodao kako godinama pokušava realizirati ideju specijalističkih ambulanti u Obrovcu i Benkovcu, kako pacijenti ne bi bili prisiljeni ići u Zadar, no sluha nadležnih nije bilo.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program