„GOLDEN VOICE“ NATJECANJE U CITY GALLERIJI UZ LIBRETO

Objavljeno: 17.5.2019. u 17:05
Autor: , e-mail: marketing@znet.hr

Glazba je nešto što najviše voliš, što te najviše uveseljava i opušta, a mikrofon nikada ne ispuštaš iz ruku?

Imaš između 7 i 17 godina?

Tražimo baš – TEBE!

Neka ti ništa ne stane na put – odvaži se i prijavi na 2. po redu natjecanje “GOLDEN VOICE” u organizaciji Glazbenog studija LIBRETO i City Gallerije, Ilirija d.d.

“GOLDEN VOICE” održat će se dana 15. lipnja u centru City Galleria.

Prijave s osnovnim podacima (IME, PREZIME, GODINA ROĐENJA, KONTAKT TELEFON I MAIL ADRESA, te PJESMA IZABRANA ZA IZVOĐENJE) šalju se na mail adresu: libreto111@gmail.com

te se potom dobivaju sve ostale povratne informacije. Prijave se zaprimaju do 25. svibnja na navedenu mail adresu, a za sva se dodatna pitanja javite se na broj 091/9347-160.

Pri tome ćeš dobiti: prekrasno i nezaboravno novo životno iskustvo, druženje sa svojim vršnjacima i nova poznanstva, rad i pripremu nastupa s vokalnom trenerima, ostalim pjevačima u grupi, te mogućnost nastavka suradnje na novim glazbenim projektima, kao i lijepe nagrade kao podsjetnike na tvoj jedinstveni glazbeno – scenski dan.

Pridruži nam se uz Glazbena Udruga Libreto i zapjevaj s nama svoju najdražu pjesmu u City Galleriji, sa sobom povedi svoje najdraže ljude kao podršku i doživi trenutke za pamćenje!

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program