DANI OTVORENIH VRATA Film, testiranje na hepatitis, HIV i HCV u udruzi Porat

Objavljeno: 13.5.2019. u 17:25
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga. I ove godine Udruga Porat tim povodom otvara svoja vrata. Evo najave:

Na Danima otvorenih vrata udruga građani će moći sudjelovati u druženju, testiranju te će moći pogledati dokumentarni film o problemu ovisnosti.

Manifestacija će se održavati od 16. do 17. svibnja u prostorima udruge.

16.5.2019. (četvrtak)

 Udruga Porat u suradnji s Općom bolnicom Zadar organizira razgovore s prof. dr. sc. Borisom Dželalijom vezane uz probleme s Hepatitisom C i HIV-om/AIDS-om uz testiranje na anti HCV. Također zainteresirani će moći dogovoriti testiranje sa Fibroscanom koje je anonimno, brzo i bezbolno.

Namijenjeno je svim građanima, a preporuke za testiranje su usmjerene prvenstveno osobama koje su zbog rizičnih ponašanja izložene povećanom riziku od hepatitisa B i C. Održavat će se u prostorima udruge od 10 do 13 sati.

 Dokumentarni film ″U što igra″ Branimir Kamber u 18.00h (uz prethodnu najavu zainteresiranih na mail udruge udrugaporat@gmail.com zbog ograničenog broja mjesta) u prostorijama udruge Porat.

17.5.2019. (petak)

 Druženje članove udruge Porat s članovima, suradnicima i prijateljima uz poziv za sve zainteresirane građane. Druženje će se održati od 11 do 13 sati u prostorijama udruge Porat (Ilije Smiljanića 2).

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program