BRZA AKCIJA POLICIJE 25-godišnjak jučer ujutro s Branimira krenuo u pljačkaški pohod Zadrom – opljačkao muškarca na Branimiru, crkvu na Relji, Ljekarnu na Voštarnici – donosimo fotografije plijena i oružja…

Objavljeno: 17.5.2019. u 10:08
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Službe kriminalističke policije provode kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela razbojništava i teških krađa.

Naime, jučer su nakon dojave u 11.15 sati o izvršenom razbojništvu u ljekarni u ulici Ivana Mažuranića u Zadru, policijski službenici brzom reakcijom u 11,50 sati u ulici Benka Benkovića zatekli i uhitili muškarca koji se dovodi u svezu s kaznenim djelom.

Nad istim je provedeno kriminalističko istraživanje, te se 25-godišnjaka sumnjiči da je najprije jučer ujutro oko 6.30 sati na Obali kneza Branimira u Zadru, maskiran prišao 76-godišnjem muškarcu te mu uz prijetnju noža pokušao otuđiti novac, da bi nešto kasnije oko 8 sati, maskiran s crnom kapom na glavi (fantomka) u Glagoljaškoj ulici došao u crkvu, gdje je nasilno otvorio vrata crkve i držeći nož u ruci, od svećenika pokušao otuđiti novac.

Nakon toga je došao do prostorija škole u ulici Dr. Franje Tuđmana, odakle je iz ureda otuđio novčanik s novcem i osobnim dokumentima 30-godišnjeg vlasnika, a svoj pohod je nastavio te otišao do ulice Andrije Hebranga, gdje je kroz prozor ušao u prostorije ustanove, preturao po stvarima, a kada su ga djelatnici zatekli, kroz prozor se udaljio, a da nije ništa otuđio.

Nadalje, oko 11.15 sati je također maskiran, ušao u ljekarnu u ulici Ivana Mažuranića držeći u ruci metalnu šipku, te uz prijetnju pištolja od djelatnice otuđio novac, nakon čega se udaljio.

Neposredno nakon toga je oko 11,30 sati u ulici Benka Benkovića provalio u kuću 73-godišnje vlasnice, odakle je otuđio prijenosno računalo, el. čitač knjiga, torbu s dokumentima, zlatni nakit, novčanik i ručni sat, ukupne vrijednosti od preko 100 tisuća kuna.

Odmah nakon toga, pri izlasku iz dvorišta zatekli su ga policijski službenici Službe kriminalističke policije, u trenutku dok je u rukama nosio otuđene stvari i oružje, te je uhićen i doveden u prostorije policije.

Kod njega su također pronađeni pištolj, metalna šipka, novac i drugi predmeti koji potječu od izvršenja ili su pogodni za izvršenje kaznenih djela.

Danas će 25-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog razbojništava, teških krađa biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
BRZA AKCIJA POLICIJE 25-godišnjak jučer ujutro s Branimira krenuo u pljačkaški pohod Zadrom - opljačkao muškarca na Branimiru, crkvu na Relji, Ljekarnu na Voštarnici - donosimo fotografije plijena i oružja..., 5.0 out of 5 based on 1 rating

1 komentar za “BRZA AKCIJA POLICIJE 25-godišnjak jučer ujutro s Branimira krenuo u pljačkaški pohod Zadrom – opljačkao muškarca na Branimiru, crkvu na Relji, Ljekarnu na Voštarnici – donosimo fotografije plijena i oružja…”

  1. U pljačku s plašljivcem…komedija
    Koji sroljo, zube mu povaditi bez anestezije klištima za žicu.

    Kaliprst!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program