AVA KARABATIĆ “UPALA” U REALITY “PAROVI” Plesala s Milojkom, pa se ljubila na kauču…

Objavljeno: 31.5.2019. u 16:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Atmosfera u reality showu ‘Parovi’ itekako se ‘zakuhava’. Stanari su uživali u partyju, a zabavi se pridružila i Ava Karabatić. Požgaj je pokušao poljubiti jednu od stanarki, dok je pored njega sjedila Milijana…

‘Parovi’ su se sinoć dobro zabavljali. U vili srpskog reality showa su organizirali party, a stanare je dolaskom ‘počastila’ Ava Karabatić (31). Splićanka se itekako uklopila, a u jednom trenutku zaplesala je s kontroverznim parom, Milijanom Bogdanović (21) i Milojkom Božićem (74).

Ava je i zapjevala, čime je oduševila ostale stanare. Ipak, nije se zadržala samo na partijanju, već se bacila i na zavođenje. Dobila je zadatak da zavede stanara Ivana Marinkovića, u čemu je i uspjela.

Ljubili su se na kauču, a njegova djevojka Jelena Ilić nije mogla da sakrije ljubomoru pa je skočila da se fizički obračuna s Ivanom.

Osiguranje ju je s mukama zaustavljalo i udaljavalo od Marinkovića, dok mu je ona bijesno dobacivala ‘Bolje ti je da se sakriješ negdje! Bit ćeš mrtav do jutra!’.

Ava nije jedina koja je zavodila na zabavi. Izgleda da je Aleksandar Požgaj (35) brzo prebolio Milijanu pa je pokušao poljubiti drugu stanarku, Ivaniju Bajić, i to dok je Milijana sjedila pored njih.

- Ja zaspim svaku noć čekajući te! Ležim, čekam te u krevetu, ti dođeš na par minuta i onda odeš i pričaš sa drugima! Hoću da budeš pored mene! – rekla mu je Ivania.

- Noćnu molitvu sam skratio zbog tebe! Obećavam, od sada ću te buditi kad dođem! – Obećao je Požgaj.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
AVA KARABATIĆ "UPALA" U REALITY "PAROVI" Plesala s Milojkom, pa se ljubila na kauču..., 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program