ZADRANI U SISKU Vanja (39) i Zoran Tokić (58) odlaze na 22. Državno prvenstvo Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu

Objavljeno: 19.4.2019. u 13:47
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

U subotu, 20. travnja 2019. godine, Vanja (39) i Zoran Tokić (58) odlaze na 22. Državno prvenstvo Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu koje će se održati u Sisku. Vanja će se natjecati u kategoriji bikini fitness, a njen otac i trener u Body building masters kategoriji.

Vanja se bavi body budildingom tek nešto više od godine dana, i nakon prošlogodišnjih dobrih rezultata u Sisku, Bihaću, Opavi (Češka) i Mariboru (Slovenija), odlučila je krenuti i dalje.

“Trening zapravo nije ni prestajao, tako da su se pripreme samo nastavile kroz svakodnevni trening u Gyms4you teretani. Na moju sreću uživam svakodnevnu pomoć Hrvatskog bodybuilding saveza i njenog predsjednika prof. Damira Sisera i njegove supruge, tako da ću na ovom državnom prvenstvu nastupiti za BBK Maksimir iz Zagreba.”- kaže Vanja Tokić.

Vanja dodaje da su njena očekivanja odavno nadmašila sve zamišljeno te da će dati sve od sebe i pokazati formu u najboljem izdanju.

“Očekujem još jedno iskustvo više u tako kratkom periodu, ovo će mi biti 6. natjecanje u nadam se da ću ostati u vrhu”, rekla je Vanja koja je jedina predstavnica Zadarske županije na natjecanju.

Dodajmo ovome da Vanja u svibnju putuje na Europsko prvenstvo u body buildingu u Španjolsku (Santa Suzana) kao članica body building reprezentacije Hrvatske te da će natupiti u Bikini masters kategoriji.

I ovoga puta od Tokićevih očekujemo dobre rezultate, a dodajmo i to da je Zoran Tokić najstariji natjecatelj iz Zadarske županije, ali i Hrvatske te da je do sada osvajao brojne nagrade.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
ZADRANI U SISKU Vanja (39) i Zoran Tokić (58) odlaze na 22. Državno prvenstvo Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program