VEČERAS ZADAR DOČEKUJE MZT SKOPJE Policija najavila snimanje utakmice i izdala upute za posjetitelje

Objavljeno: 17.4.2019. u 10:55
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Povodom košarkaške utakmice kvalifikacija za ostanak u „ABA ligi“ između KK „Zadar“ iz Zadra i KK „MZT Skopje Aerodrom“ iz Skopja, Republika Sjeverna Makedonija, 17. travnja 2019. godine s početkom u 17,00 sati, na Športskom centru „Višnjik“ u dvorani „Krešimir Ćosić“, iz PU zadarske upućena je sljedeća obavijest:

“S obzirom na to da se očekuje veći broj posjetitelja i navijača, policija će poduzimati mjere i radnje sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, Zakonu o javnom okupljanju, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i drugim propisima, kako bi ova utakmica protekla u povoljnom sigurnosnom ozračju.

Upute građanima i posjetiteljima

Sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, a temeljem članka 79. citiranog Zakona, u sklopu osiguranja policija će snimati ovo javno okupljanje.

Svim posjetiteljima savjetujemo da u bližoj zoni dvorane „Krešimir Ćosić“, ne parkiraju vozila na prometnicama, nogostupima i prostorima koji nisu predviđeni za parkiranje ili na kojima je parkiranje zabranjeno.

Dvorana se na dan utakmice otvara u 15,30 sati, a u funkciji će biti svi ulazi u dvoranu. Svim posjetiteljima savjetujemo raniji dolazak u dvoranu zbog njihovog obaveznog detaljnog pregleda na ulazima i kako bi na vrijeme zauzeli svoja mjesta u dvoranu.

Ovim putem svi posjetitelji športske priredbe se pozivaju na korektno navijanje i ponašanje kako ne bi dolazilo do kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
VEČERAS ZADAR DOČEKUJE MZT SKOPJE Policija najavila snimanje utakmice i izdala upute za posjetitelje, 1.0 out of 5 based on 2 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program