NOVA PREDSTAVA Ne propustite “Lice” u HNK Zadar

Objavljeno: 12.4.2019. u 11:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Ne propustite pogledati novu predstavu HNK Zadar LICE, Aleksandra Galina u režiji Zorana Mužića. Igraju : Alen Liverić, Jasna Ančić, Davor Jureško, Žana Bumber.

U ponedjeljak 15. travnja, 19 h , HNK Zadar – pretpremijera predstave LICE , organizirana je za studente Sveučilišta u Zadru (zatvorenog tipa) nakon koje će se održati okrugli stol na temu nastanka kazališne predstave. Sudjeluju: redatelj Zoran Mužić i glumci predstave LICE. Moderator – doc. dr. sc. Ana Gospić Županović s Odjela za kroatistiku.

U utorak 16. travnja, 20 h, HNK Zadar premijera predstave LICE u dramskoj i studentskoj pretplati.

U srijedu 17. travnja s početkom u 20 h izvedba predstave LICE u slobodnoj prodaji.

Maestralna komedija jednog od najuglednijih scenarista i dramskih pisaca starije generacije, Aleksandra Galina, o životu „novih Rusa“ – tajkuna i intelektualaca koji im služe. Komedija o gubitku identiteta, doslovnom i simboličnom, s licima koje prepoznajemo iz našeg žutog tiska i „glamuroznih“ društvenih događaja, gorka, oštra, nadasve duhovita satira o tranziciji, njenim herojima i žrtvama, ali ne iz perspektive „gubitnika“- običnih ljudi , već „dobitnika“- novopečenih „biznismena“ i društvene elite koja sve više tu „pobjedu“ osjeća kao preveliko breme s kojim se nije u stanju nositi.

Lice je priča o čovjeku koji se podvrgava plastičnoj operaciji kako bi se spasio i preživio. Promijenivši lice i svoj kompletan život, on mijenja i ženu.

Cijena ulaznice iznosi 60,00 kn

Ulaznice su od danas u prodaji na sustavu Croatia Tickets i blagajni HNK Zadar. Radno vrijeme blagajne radnim danom od 11-13 h / 18-20 h, subotom od 11-13 h.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program