Grubnić objavio golišavu fotku: ‘Bivša ljubav me povrijedila…’

Objavljeno: 21.4.2019. u 13:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Modni stilist Marko Grubnić na uskršnje jutro objavio je golišavu fotku iz kreveta i poručio kako će večeras u showu “Ples sa zvijezdama” imati svoj najemotivniji nastup do sad, na koji ga je inspirirala bivša ljubav…

Stilist i u zadnje vrijeme kralj plesnih dvoboja u showu ‘Ples sa zvijezdama’ Marko Grubnić (36) podijelio je sa svojim pratiteljima na Instagramu kako za večeras sprema nešto veliko. Marko je uz golišavu fotku iz kreveta postavio podužu objavu.

- Nedjelja je, upravo sam se probudio i odlučio da ću vam otkriti jednu tajnu… Moj večerašnji ples u showu biti će s posvetom… Jednoj osobi s kojom sam pisao lijepu priču, a danas u tišini ispisujemo povijest… Bila je to ljubav najnježnija, a opet najgrublja do sada… Izvući ću večeras iz sebe tu bolnu i tužnu emociju koju sam ustvari odavno očistio i pospremio ju negdje duboko u srcu – započeo je svoje emotivne izlaganje Grubnić, koji je dosad triput ‘visio’ da ne ispadne iz showa, ali svaki put se spasio u plesnom dvoboju.

- Znam da djelujem uvijek snažno, ali eto, i mene su jednom ranili, i to na smrt, boljelo je kao nikada ništa do tada, točno se sjećam da sam izgubio dah od boli… Ožiljak se urezao zauvijek. Vraćam se večeras toj bolnoj emociji i plesat cu za Vas Bečki valcer upravo tako ranjen i ogoljen. Jednostavno tako želim, tako će biti najiskrenije, jer večeras će se na plesnom podiju dogoditi ljubavna priča, koja baš kao i moja nema sretan kraj… – piše Grubnić.

- Siguran sam da je svatko iskusio nešto slično, nešto što ga je promjenilo na način da se nikada više ne može vratiti osobi koja je bio… Ipak, ja znam da će jednoga dana doći netko tko će me zagrliti tako snažno da će sve moje slomljene djelove ponovno spojiti u jedno… Bit će ovo moj najemotivniji ples ikada, vidimo se – napisao je Grubnić za kraj, ali nije otkrio o kojoj se bivšoj ljubavi radi.

Inače, stilist se potpuno podredio nastupima u showu, za svoje plesne točke, ali i za stajlinge dobivao je pohvale, a nedavno nam je priznao kako je nastupao i pod temperaturom. Hoće li se večeras dogoditi čudo, pa će Marko na Uskrs proći u iduću fazu natjecanja bez plesnog dvoboja, saznat ćemo večeras.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.2/5 (5 votes cast)
Grubnić objavio golišavu fotku: 'Bivša ljubav me povrijedila...' , 1.2 out of 5 based on 5 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program