Vrdoljak: I meni je istekla vozačka

Objavljeno: 12.3.2019. u 13:50
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

PREDSJEDNIK HNS-a Ivan Vrdoljak potvrdio je da je razgovarao s predsjednikom SDSS-a Miloradom Pupovcem o daljnjoj suradnji, istaknuvši kako su manjine uvijek bile partneri HNS-a i da će tako biti i dalje.

“Želim živjeti u zemlji gdje se svaka manjina osjeća sigurno i ravnopravno”

“Želim živjeti u zemlji gdje se svaka manjina osjeća sigurno i ravnopravno i zbog toga sam htio otvoreno i iskreno porazgovarati s njima i o daljnjoj suradnji. Više puta smo se pokazali vrlo jednoznačni u stavovima i kod Istanbulske konvencije i kod Zakona o udomiteljstvu i tako će biti i dalje”, izjavio je Vrdoljak uoči sastanka koalicijskih partnera u Banskim dvorima.

Na pitanje novinara izlazi li SDSS iz koaliciji i ucjenjuje li Pupovac vladu, Vrdoljak je odgovorio da to nije pitanje ucjena već pitanje dogovora.

“Razgovarali smo u kojem smjeru društvo ide i da ne smijemo prijeći u građanske sukobe u mjeri u kojoj to Hrvatska ne zaslužuje, nego ih smirivati i svatko od nas ima svoju obvezu dati doprinos društvu u kojem se ne smije građanski dijeliti. Manjine su uvijek bile partneri HNS-a, tako je bilo do sada i tako će biti”, kazao je Vrdoljak.

Upitan kada mu ističe vozačka dozvola, Vrdoljak je kazao: “Istekla mi je”.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 komentar za “Vrdoljak: I meni je istekla vozačka”

  1. Isteklo je njemu puno toga…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program