Victoria iz Ljubav je na selu drastično promijenila izgled: “Ja sam zla Barbika”

Objavljeno: 15.3.2019. u 14:02
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon što se nije pojavila u finalnoj epizodi showa “Ljubav je na selu”, na koji se prijavila zbog Jovana Karapandže, Victoria Memić na Instagramu se pohvalila novim izgledom. Ta je 22-godišnjakinja svoju crnu kosu obojila u plavo.

U opisu fotografije napisala je stihove pjesme turbofolk pjevačice Ane Nikolić. “Ja sam zla barbika, srce mi je plastika”, napisala je Victoria, a njezini pratitelji su pohvalili promjenu izgleda na koju se odlučila.

Victoria nije otkrila razlog nepojavljivanja u finalnoj epizodi, a poznato je kako su ona i Jovan za vrijeme snimanja emisije imali dobar odnos. Bivšoj kandidatkinji najviše se svidio trenutak kada ju je Jovan vodio jahati, gdje joj je udijelio komplimente i otkrio kako mu se sviđa, na što ga je ona udarila bičem, zaključivši da voli sado-mazo igrice.

Jovan je pred kamerama zažalio što njihova ljubav zbog Victorije nije dobila pravu šansu: “Žao mi je što nisam izabrao Victoriju, mislim da bi se nas dvoje bolje složili. Dosta smo se slagali na farmi i sve bi bilo drugačije s Victorijom.”

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program