VAŽNA OBAVIJEST S VIŠNJIKA: “Poštujte prometnu signalizaciju – u nadzoru su i komunalci i policija!”

Objavljeno: 15.3.2019. u 10:51
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Športski centar Višnjik, u interesu najvišeg stupnja sigurnosti svih svojih korisnika i posjetitelja, navlastito najmlađih, podsjeća sve koji u prostoru Višnjika koriste javne prometne površine da u potpunosti poštuju postavljenu, dobro uočljivu, prometnu signalizaciju:

“Posebno želimo upozoriti na postavljene znakove zaustavljanja i parkiranja na prometnici koja spaja istočni ulaz (sa Splitske ulice) u kompleks Višnjika, s velikim parkiralištem na južnom dijelu ŠC-a Višnjik. Ta je prometnica smještena između nedavno podignutog i opremljenog Dječjeg igrališta i Parka s poligonom za pse. Svako zaustavljanje i/ili parkiranje na bilo kojoj točki njezine trase u značajnoj mjeri i u nekoliko oblika i otežava promet i pridonosi smanjenju sigurnosti svih korisnika i posjetitelja Višnjika, a primarno naših najmlađih sugrađana.

Za nesmetano i sigurno parkiranje, molimo, koristite označena četiri parkirališta!

Ovom prilikom želimo informirati svekoliku javnost i da će regularnost uspostavljenoga prometnoga režima u cijelom kompleksu Višnjika povremeno i prema potrebi nadzirati službenici PU zadarske, te Komunalno redarstvo Grada Zadra.

Poštivanjem postojeće prometne signalizacije, dragi sugrađani, dat ćete svoj doprinos sigurnom i ugodnom ozračju u ŠC-u Višnjik koji dnevice u svom prostoru jest mjesto za oko četiri tisuće posjetitelja i korisnika.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program