NOVA SEZONA “LJUBAV JE NA SELU” Daniel živi u džungli, a Domino živi bez vode i ima 9-ero djece

Objavljeno: 14.3.2019. u 16:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Večeras kreće nova 11. sezona reality showa ‘Ljubav je na selu’. Kandidatkinja Darinka uzgaja mango, avokado, limun, a imanje joj se nalazi u oazi pustinje Atacama. Kandidat Jack vlasnik je građevinske firme…

Nakon finala i ljubavnih avantura u deset sezona, RTL-ov show ‘Ljubav je na selu’ prešao je granice. Ljubav će se u 11. sezoni ‘rađati’ na čak četiri kontinenta, gdje žive farmeri hrvatskih korijena, koji dolaze iz Sjeverne Amerike, Europe, Australije i južne Amerike.

Ovo su kandidati koji nestrpljivo čekaju pisma, SMS-ove i e-mailove gledateljica.

DANIEL GRANJA (25), Ekvador

Daniel je rođen u Guayaquilu, a s obitelji živi na farmi u srcu džungle, pet minuta od plaže. Obožava sport, surfa na valovima i trenira jiu-jitsu, a uzgaja egzotično voće.

- Namjeravam se skrasiti u Hrvatskoj, a tražim Hrvaticu koja bi mi bila vjerna te posvećena obitelji – kaže Daniel.

DARINKA LJUBICA GORAVICA (52), Iquique, Čile

Darinka je rođena u Čileu, ali potječe iz Dubrovnika gdje je i živjela do poslije Domovinskog rata. Udovica je 22 godine te ima dvoje djece i vlasnica je turističke agencije u Iquiqueu. Osim svakodnevnog posla, vikendom odlazi na svoju farmu, gdje se bavi uzgojem manga, avokada, limuna, a imanje se nalazi u oazi pustinje Atacama.

DOMINO SANTRO (61), Berlin, Njemačka

Domino je rođeni Zagrepčanin koji je proputovao cijeli svijet i skrasio se u Berlinu. Ondje živi minimalistički bez vode u kući, a uzgaja trešnje, šljive, breskve, jagode, a uz bavljenje poljoprivredom i voćarstvom, pjeva u zboru, svira četiri instrumenta, piše i obožava žene. Ženio se i razvodio četiri puta, a ukupno ima devetero djece.

SREĆKO PONJAVIC (33), Lethbridge, Kanada

Srećko je Kanađanin treće generacije, a potječe iz tradicionalne hrvatske obitelji. Radi na farmi sa svojim ocem gdje na 130 hektara uzgajaju pšenicu, šećernu trsku, a bave se i stočarstvom. Osim toga, Srećko radi kao menadžer za financijske usluge u prodavaonici automobila.

JACK VUKOJA (51), Wallan, Australija

Jack je iz Hrvatske došao s roditeljima kada je imao samo šest mjeseci. Vlasnik je građevinske firme, a bavi se uzgojem ovaca na svojoj farmi te u slobodno vrijeme sakuplja old-timer aute.

- Od partnerice želim da me nadahnjuje i i čini boljim muškarcem te da je zabavna, tolerantna i pouzdana – kaže Jack.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
NOVA SEZONA "LJUBAV JE NA SELU" Daniel živi u džungli, a Domino živi bez vode i ima 9-ero djece , 3.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program