NAORUŽANI DO ZUBI Raskrinkana banda s područja Benkovca i Obrovca – pronađen im arsenal oružja i droga

Objavljeno: 01.3.2019. u 09:47
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta te Policijskih postaja Obrovac i Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad više osoba, koje se sumnjiče za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod 46-godišnjaka sa benkovačkog područja je pronađena 1 ručna bomba M-75, plinski pištolj, 7 kom pištoljskog streljiva, 2 prazna spremnika za pištolj te manja količina droge marihuane.

Oružje i droga su mu oduzeti, a protiv 46-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, kao i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Također su policijski službenici kod 32-godišnjaka sa obrovačkog područja pronašli jednu ručnu bombu M-52, koja mu je oduzeta te je protiv njega državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 komentara za “NAORUŽANI DO ZUBI Raskrinkana banda s područja Benkovca i Obrovca – pronađen im arsenal oružja i droga”

 1. Da naoružani do zuba?
  Plinski pištolj i dva prazna spremnika za plinski pištolj, te čak sedam plinskih metaka.
  S tim oružjem ni pokemone ne bi uplašio.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Plinski pištolj i nije tako bezazlen. Osim što se njime može potegnuti nekoga u glavu, on je simbol zla ovih prostora. Naime, baš plinskim pištoljem je pokušan atentat na Drugog oca domovine, u Benkovcu, i samo zahvaljujući hrabrosti njegovih spartanaca atentator je osujećen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program