Najbolji komunikator 2018. izbornik Zlatko Dalić

Objavljeno: 14.3.2019. u 08:30
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Na Grand PRixu 2019. u organizaciji Hrvatske udruge za odnosu s javnošću dodijeljene su nagrade za najbolje projekte i komunikaciju u 2018. godini. Prema ocjenama žirija, najbolje je komunicirao izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Neki se, pak, prošle godine i nisu proslavili stilom komunikacije.

Za vrijeme najveće euforije pozivao je na poniznost. Komunicirao je jednostavno i iskreno. Komunikator 2018. je Zlatko Dalić.

- Bila je velika euforija, bilo je veliko veselje u Hrvatskoj, mi smo poletjeli svi skupa, cijeli narod, cijela Hrvatska, moji igrači i trebao je netko spustiti loptu na zemlju. I to je bilo tada, u tom trenutku, kad sam rekao – budimo ponizni, skromni, da ostanemo na zemlji, rekao je Dalić.

S druge strane, antikomunikatorima su zbog neprimjerene komunikacije proglašeni saborski zastupnici.

- Svako toliko se pitamo ima li uopće smisla na takav način komunicirati i što to naši sabornici predstavljaju i kakvu poruku nam time daju. Tako da smo podvukli neku praksu koju treba pod hitno promijeniti, objasnila je odluku Ana Tkalac Verčič, predsjednica HUOJ-a.

Podijeljene su nagrade u ukupno 12 kategorija, a prema mišljenju žirija odnosi s javnošću u Hrvatskoj kao profesija napreduju i sustižu svjetske trendove.

Nagradu za razvoj struke dobio je Krešimir Macan.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Najbolji komunikator 2018. izbornik Zlatko Dalić, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program