MARKO PREKINUO S RASEMOM, A SADA JE OTKRIO I ZAŠTO: Drama je na vrhuncu, uplela se i treća žene; ‘Spavala je kod mene…’

Objavljeno: 16.3.2019. u 08:32
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Marko je prekinuo s Rasemom nakon snimanja zadnje epizode

Marko Skelina iz emisije Ljubav je na selu potvrdio je za RTL da je prekinuo s Rasemom nakon snimanja zadnje epizode te da je završio s Ljubinom Ljubicom.

“Ljubica je spavala kod mene dok smo išli na Plitvice, zbližili smo se i kasnije završili skupa. Ja sam prekinuo s Rasemom jer je ona htjela ono što joj ja ne mogu dati, ne mogu se zaručiti s nekim nakon mjesec, dva veze”, rekao je Skelin, pa nadodao da je sa svojom pokojnom suprugom bio u vezi godinu dana prije nego su se zaručili.

Očekuje iskrenost

Ipak Marko tvrdi da sad nije u vezi s Ljubicom. “Ja sam bio s njom iskren od A do Ž, rekao sam joj kakav sam i što očekujem od partnerice, a to je iskrenost. No, onda sam shvatio da mi je lagala. Ne bih o tome što mi je lagala.”

“Ja sam je volio i poštivao, ali ona nije bila iskrena i nije bilo smisla da nastavimo dalje. Sad smo prijatelji, isto kao što sam prijatelj s Rasemom i svima ostalima”, rekao je farmer.

Sada slobodni Marko tvrdi da mu nije žao provedenog vremena u “Ljubav je na selu” i da je zahvalan RTL-u.”Nema veze što nisam našao partnericu. Sad me traže iz Splita i od svakuda”.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program