Danijela Martinović želi malo otići u samostan

Objavljeno: 18.3.2019. u 16:06
Autor: , e-mail: n1@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Iako je iza nje pjevačka karijera koju je započela osamdesetih i na kojoj bi joj mnogi mogli pozavidjeti, pjevačica je otkrila da nije uvijek bila potpuno sretna.

Danijela Martinović, koju trenutačno gledatelji mogu pratiti u showu Zvijezde pjevaju, u kojem je jedna od članica žirija, već 13 godina posvećena je duhovnosti, a sada planira novu stepenicu u svom rastu u tome smjeru.

“Nikad nisam bila sretnija u životu, bacila sam sve maske. Nisu maske nužno lažne, ali su nametnute. Stalno sam shvaćala da sam nezadovoljna time tko sam. Znala sam da sam drugačija i da, bez obzira što drugi misle, imam potrebu izraziti se”, izjavila je Danijela Martinović za RTL.

Pjevačica je osvijestila potrebu da motivira, pomaže, ohrabruje, tješi brojne i to kroz iskrene ljudske priče i njihovu poruku. Ono što sljedeće planira iznenadit će mnoge.

“Želja mi je otići u neki samostan i biti nekoliko dana u programu šutnje. Onda bih zapisivala, dokumentirala, da bih i ljudima prenijela unutarnje mehanizme i procese koje sam doživjela te koji su sve benefiti šutnje”, rekla je.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Danijela Martinović želi malo otići u samostan, 4.0 out of 5 based on 1 rating

2 komentara za “Danijela Martinović želi malo otići u samostan”

  1. Ajd, ćerce, samo nek je zavjet stroge šutnje! Nećemo ništa izgubiti!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
  2. Evo,mogla bi se pridružiti svojoj sugrađanki Editi Majić u karmelićankama!Svašta!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program