USUSRET VELIKOM KONCERTU NA VIŠNJIKU Grdović najavljuje pravi Valentinovski spektakl – nastupaju i dva gosta iznenađenja!

Objavljeno: 12.2.2019. u 08:19
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Za Mladena Grdovića prošli je vikend bio – radni. Ne na pozornici nego u probnoj dvorani  gdje je s pratećim bendom Romantic i ostalim kolegama, koji će biti gosti na njegovu koncertu 15. veljače u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, punom parom uvježbavao program.

Repertoar  i mnoga iznenađenja što su nam ih Mladen i prijatelji  pripremili jamče vrhunsku zabavu. Bit će to retrospektiva najvećih hitova iz četrdesetogodišnje karijere , gotovo tri sata vrhunske zabave i dobrog raspoloženja.

Uz do sada najavljene Mladenove goste, na pozornicu će se popeti  i još dva izvođača!!! Zadranima su dobro poznati, ali tko su  - nek’ za sada ostane mala tajna.

Ulaznica ima još malo, kažu iz organizacije koncerta. Dvorana Krešimira Ćosića je velika, ali pozornica, ozvučenje i tehnika zauzet će dio partera. Zato ne želimo da se posjetitelji gužvaju ili da nemaju mjesta u gledalištu pa će vrata dvorane biti otvorena već od 18, 30 sati.

Ovaj će koncert biti istinski Valentinovski spektakl, najavljuje organizator.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (17 votes cast)
USUSRET VELIKOM KONCERTU NA VIŠNJIKU Grdović najavljuje pravi Valentinovski spektakl - nastupaju i dva gosta iznenađenja!, 1.0 out of 5 based on 17 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program