U strašnoj prometnoj nesreći autobus otkinuo ruku poznatoj TV voditeljici

Objavljeno: 07.2.2019. u 09:56
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Nesreća se dogodila nakon što je televizijska voditeljica imala lakši sudar s drugim automobilom. U trenuku kada je izašla iz vozila kako bi se dogovorila s vozačem drugog automobila, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku

Rano jutros u Beogradu se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško stradala voditeljica TV Pinka Dea Đurđević kojoj je autobus otkinuo ruku. Nesreća se dogodila kod bolnice “Dr Dragiša Mišović” gdje su se sudarila dva autobusa i tri automobila, piše Telegraf.

U jednom automobilu bila je televizijska voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku. Ona je zbrinuta na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) gdje joj liječnici pokušavaju spasiti, odnosno ponovno prišiti ruku.

Liječnici ruku ‘stavili na led’

Do nesreće je došlo nakon što je voditeljica imala lakši sudar s drugim automobilom. U trenuku kada je izašla iz vozila kako bi se dogovorila s vozačem drugog vozila što da učine, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. Hitno je prevezena na VMA gdje su joj otkinutu ruku liječnici “stavili na led” te čine sve kako ne bi trajno ostala bez nje, piše Telegraf.

U nesreći su tri osobe teže ozlijeđene, a uzrok nesreće najvjerojatnije je proklizavanje autobusa gradskog prometa.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program