SLUŽBENO: Hrvatska rukometna reprezentacija u travnju na Višnjiku dočekuje reprezentaciju Srbije

Objavljeno: 04.2.2019. u 14:17
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon velikih uzbuđenja na rukometnom SP-u u Njemačkoj i u Danskoj, u 2019. godini na reprezentativnom planu nastavit će se kvalifikacije za EURO 2020. (Austrija, Norveška, Švedska od 10. do 26. siječnja 2020.)

U trećem kolu u skupini 2 Srbija će 10. travnja ugostiti Hrvatsku, a četvrtom kolu Hrvatska će 14. travnja (20, 30; HTV 2) na Višnjiku biti domaćin Srbiji.

- ŠC Višnjik će za taj događa biti potpuno spreman. U Dvorani Krešimira Ćosića, kao i na našim vanjskim terenima, već su se održavala brojna natjecanja najviših kategorija, a svojedobno je, 2009. u Zadru odigrano niz utakmica u sklopu svjetskoga rukometnoga prvenstva. U partnerstvu s Hrvatskim rukometnim savezom ŠC Višnjik za ovaj će spektakl sve pripremiti optimalno i sigurni smo da će gledatelji u dvorani, kao i oni koji će utakmicu pratiti u televizijskom prijenosu, uživati u vrhunskom rukometu – kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Poslije dva odigrana kola Hrvatska ima dvije pobjede, Srbije jednu neodlučenu i jedan poraz, a kvalifikacije će Kauboji završiti u lipnju domaćom utakmicom s Belgijom.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (4 votes cast)
SLUŽBENO: Hrvatska rukometna reprezentacija u travnju na Višnjiku dočekuje reprezentaciju Srbije, 1.0 out of 5 based on 4 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program