Ozlijeđeno četvero djece – vozio pijani otac

Objavljeno: 08.2.2019. u 11:12
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

U prometnoj nesreći na državnoj cesti Vinkovci-Jarmina, ozlijeđeno je četvero djece u dobi od 1, 4, 7 i 9 godina, dok ih je u osobnom automobilu vozio njihov 44-godišnji otac iz Ivankova, koji je bio pod utjecajem alkohola, izvijestila je u petak vukovarsko-srijemska policija.

Nesreća se dogodila sinoć oko 18,50 sati. Policija navodi da je u vozilu bila i majka djece, ali su ona i otac, u čijoj je krvi izmjereno 1,8 promila alkohola, prošli bez ozljeda dok su djeca lakše ozljeđena. Vozeći iz smjera Jarmine prema Vinkovcima, vozač nije prilagodio brzinu kretanja vozila, udario je u betonske elemente i sletio na poljski put. Nije koristio sigurnosni pojas, prevozio je jednu osobu više nego što je upisano u prometnoj dozvoli a djecu je na zadnjem sjedištu prevozio na nedopušteni način.

- Okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća posebno ističemo jer su počinjeni prekršaji (brzina, alkohol, pojas, dječje sjedalice) prisutni kumulativno, priopćeno je iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Policija posebno upozorava vozače da ne upravljaju vozilima ako su konzumirali alkoholna pića.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program