Ovo je otac koji je bacio četvero djece sa 6 metara

Objavljeno: 28.2.2019. u 11:47
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Otac koji je jutros bacio četvero djece s prvog kata kuće u Pagu, s visine od šest metara, pri čemu je dvoje djece teško ozlijeđeno, radio je u kampu u Šimunima kao noćni čuvar.

Index.hr otkriva kako je riječ o 54-godišnjem Josipu Rođaku koji je prije desetak godina na Pag doselio iz Virovitice. On je priveden i nalazi se u prostorijama policije.

Iz Kampa Šimuni potvrdili su informaciju, koju je prvi objavio Index, da je muškarac koji je bacio četvero djece s prvog kata njihov zaposlenik.

“U ovom trenutku ne možemo niti želimo komentirati tragediju koja se dogodila na Pagu, istraga je u tijeku, sve je u rukama nadležnih državnih tijela. Potvrđujemo da je spomenuti muškarac djelatnik Kampa Šimuni. Osuđujemo svaki oblik nasilja, a najviše nasilje koje se vrši nad najranjivijim skupinama”, poručili su. U tom se kampu zaposlio 1999. godine, pa nakratko prešao u drugu firmu te se na posao u kamp Šimuni vratio 2002.

Index je u međuvremenu stupio u kontakt s jednim od bivših zaposlenika Kampa Šimuni, koji je tamo radio kao animator tijekom sezone. Kako nam je ispričao, riječ je o muškarcu kojeg su zvali Joka.

Ispričao je događaj otprije pet godina.

“Njegova žena je dolazila u kamp na mini disco. Ona je ostavila djecu nama, da se mi brinimo o njima, dok je ona išla piti u kafić”, ispričao je.

“Djeca su bila užasno prljava”, dodao je.

Kako je ispričao za Index, zbog nedoličnog ponašanja majci je bio zabranjen ulaz u kamp.

Podsjetimo, Hrvatsku je jutros potresao nezapamćen čin oca koji je s prvog kata kuće u Pagu bacio četvero djece.

Radi se o djeci u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina, a dvoje djece je teže ozlijeđeno, no još se ne znaju detalji o njihovom stanju.

Njihov 54-godišnji otac bacio ih je s visine oko 6 metara. Radio Zadar je objavio kako se radi o “problematičnoj obitelji koja je doselila u Pag”, a to je potvrdila i susjeda Indexu.

“Oni su doselili prije jedno deset godina. Došli su iz Slavonije. To je patologija. Bilo je nekih problema i prije”, rekla je susjeda obitelji”, ispričala je susjeda.

Kaže kako je majka nakon stravičnog čina htjela krenuti prema zadarskoj bolnici gdje su smještena djeca, no da ju je policija vratila.

“Ona je krenula u bolnicu u Zadar prije pola sata. Htjela je ići vidjeti djecu, ali policija ju je vratila”, rekla je susjeda iz iste ulice.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

3 komentara za “Ovo je otac koji je bacio četvero djece sa 6 metara”

 1. e ..novinari imate loš naslov ! ovo je otac !!! to je monstrum a ne otac ! On zasluži da ga se stavi na TRG i da svak koji prođe pored njega da ga najprije pljune, ugasi čik, treba ga staviti da PATI ! a ne u zatvor tamo mu je odmor !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 2. Saborski zastupnici spremaju se opet na “duži odmor”! Umjesto toga neka nastave s radom-neka rješavaju pitanja u interesu građana,jer ova je situacija kod nas neizdrživa;postali smo zemlja svakodnevnih užasa!A ovaj”gore”-to nije otac,to je monstruozna kreatura u ljudskom obliku!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 3. Gospođo ili gospodine, ne morate i Vi davati monstruozne ideje, premda se radi o monstrumu!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program