“MORE SRCE” Klapa Puntamika objavila novi singl i spot

Objavljeno: 12.2.2019. u 14:06
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Croatia Records s ponosom predstavlja novi singl i spot Klape Puntamika koja je zaplovila mirnim morem Zadarskog kanala, brodeći do pjesme kojom nas podsjećaju da srce može sve. Stihove pjesme “More srce” napisala je Sanja Tafra, autor glazbe je frontmen i voditelj Klape Puntamika Denis Maričić Dendo, a aranžman je posložio Saša Gajić. Jure Perica potpisuje vokalni aranžman, a sve je brižno snimljeno u zadarskom studiju Music 4 life profesora Tomislava Pehara. Video spot snimili su Eugen i Toni Kogoj iz Studija G, a suncem okupani Zadarski kanal, Riva, Kampo Kaštelo i Brodarica bili su najljepša pozornica. Monika Vojvodić, mlada hrvatska košarkaška reprezentativka i Kraljica medija na izboru Kraljice Hrvatske, svojom je profinjenošću dala poseban doprinos ovoj pjesmi.

Nakon niza velikih hitova i uspješnog prvog albuma “Tija bi te svojom zvat” u izdanju Croatia Recordsa, u kojem je plavog anđela, očiju boje lavande, onako lipu i divlju hladila velebitska bura, a milovao topli vitar i danju i po noći, preostalo je zaključiti da more srce, more, more… A kako drugačije nego – pjesmom!

Denis Maričić Dendo, na kraju, s ponosom nabraja “zadarske tiće”, Ivicu Šimunića, Marija Štefanića, Marka Lovrina, Josipa Ivankovića, Juru Pericu i Edija Meštrovića, uz veseli zaključak: “E, to je klapa! Klapa Puntamika!”

YouTube link:

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program