KULTURA NAS POVEZUJE Zadarska “Lipa” poziva na proslavu Prešernovog dana

Objavljeno: 14.2.2019. u 09:07
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Slovensko kulturno društvo Lipa Zadar poziva članove i prijatelje na redovnu godišnju skupštinu društva, proslavu slovenskog kulturnog dana Prešernovog dana i domjenak “KULTURA NAS POVEZUJE”, koja će se održati u petak, 15. veljače 2019. u 18.00 sati, u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.

O značaju Slovenskog kulturnog dana progovorit će dr. Barbara Riman,predsjednica Saveza Slovenskih društava Hrvatske sa Instituta za nacionalna pitanja iz Ljubljane i Andreja Malta, tajnica i članica Lipe.

U kulturnom dijelu progama u sklopu međunacionalne suradnje vlastitu poeziju prezentirati će Marija Ivoš, Zorica Buljanović, Andreja Malta i Adrijana Ivoš.

Nadalje će zabavni dio programa upotpuniti nastup Ljudski godci TRIO VETRNICA iz Gorišnice KD Odpev, pod umjetniškim vodstvom Konrada Kostanjevca.a predstaviti će svoje pjesme.

Za druženje i domjenak se pobrinu članice i članovi „Lipe“.

U organizaciji Slovenskog kulturnog društva „Lipa“ Zadar i Slovenske izseljenske matice iz Ljubljane uz potporu Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence u zamejstvu i po svijetu i Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program