DORA 2019. Pobjednik je Roko Blažević s pjesmom “The Dream” – poslušajte pjesmu…

Objavljeno: 17.2.2019. u 08:35
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Hrvatsku će na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije u Izraelu predstavljati Roko Blažević sa skladbom ”The Dream”

- Izvan sebe sam, Isuse Bože, hvala Ti! – prve su emocije, uz suze radosnice, koje su izašle iz mladog pjevača Roka, kojemu san postaje java – jer počinje odbrojavanje za nastup na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije od 14. do 18. svibnja 2019., a Roko će Hrvatsku predstaviti u drugom polufinalu 16. svibnja 2019. u Izraelu.

Statuu Dore, rad umjetnika Ivice Propadala, uručio je glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić, a veleposlanik države Izrael u RH Ilan Mor prenio je srdačne pozdrave iz Tel Aviva, u ime izraelskog naroda te zaželio sreću upravo u Izraelu na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije.

Glasovi publike u zbroju donijeli su: najiščekivanijih 12 bodova pjesmi ‘The Dream’ – Roko, te 10 bodova pjesmi ‘Brutalero’ Luke Nižetića, 8 bodova najmlađoj sudionici Loreni i pjesmi ‘Tower of Babylon’.

Doru je otvorila Franka pjesmom Crazy, s kojom nas je lani predstavljala na Euroviziji, a izvela je još dvije svoje uspješnice.

Za odlazak u Izrael borili su se Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić, Jelena Bosančić, Kim Verson, Jure Brkljača, Beta Sudar, Lea Mijatović, Gelato Sisters, Luka Nižetić, Elis Lovrić, Domenika, Roko, Ema Gagro, Lidija Bačić Lille, Lorena, Bernarda, Manntra.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
DORA 2019. Pobjednik je Roko Blažević s pjesmom "The Dream" - poslušajte pjesmu..., 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program