ZIPO iznajmljuje poslovne prostore terminala u Gaženici

Objavljeno: 13.1.2019. u 08:15
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Koncesionar putničke luke u Gaženici, Zadar International Port Operations (ZIPO), uputio je poziv za iskaz interesa za zakup poslovnih prostora na novom putničkom terminalu u Gaženici, objavili su iz te tvrtke,prenosi Radio Zadar.

Od ove godine, kako se navodi u priopćenju, sav će se domaći i međunarodni promet, uključujući i prodaju karata, odvijati na novom terminalu, što poziv atraktivnim. Ukupno će se u podnajam dati komercijalni prostori površine od oko 2.400 četvornih metara.

U prostorima su dovršeni zidovi, podovi, rasvjeta i drugi dijelovi osnovne infrastrukture, a pogodni su za trgovine, kafić i restoran, supermarket kao i druge uslužne djelatnosti. Svi ti sadržaji bit će dio putničkog terminala, dvoetažne zgrade koja se prostire na 18.000 četvornih metara. Površina spomenutih prostora, odnosno individualnih jedinica je između 20 i 100 četvornih metara, no mogu se kombinirati po potrebi, navodi se.

Upravo je zgrada terminala prva točka susreta posjetitelja, odnosno turista sa Zadrom i to je prilika da se Zadar predstavi na najbolji mogući način. Sigurni smo da ćemo u lokalnoj zajednici i Hrvatskoj naći kvalitetne partnere zainteresirane za poslovnu suradnju, rekao je direktor tvrtke ZIPO Barbaros H. Ozakan.

U priopćenju se navodi kako se pored međunarodnih brodova za kružna putovanja koji će pristajati u Gaženici, na terminalu prodaju i karte za međunarodne i lokalne trajektne linije. S godišnjim prometom većim od 2,4 milijuna putnika, od kojih je u Gaženici više od pola, Zadar je jedan od najprometnijih luka na Mediteranu.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program