Poginuo radnik u Opatiji: Sa skele ga je otpuhala jaka bura

Objavljeno: 04.1.2019. u 08:50
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Stradali radnik karlovačke tvrtke AB gradnja podrijetlom je iz Osijeka. Policijska istraga trebala bi utvrditi točne okolnosti u kojima se dogodila ova tragedija

Radnik (45) poginuo je jučer oko 13 sati na gradilištu opatijskog hotela Paris. Pao je sa skele, a prema pisanju Novog lista, s nje ga je otpuhala snažna bura.

Radnik se navodno popeo na skelu visine pet metara noseći knauf ploče. U jednom trenutku snažan nalet vjetra oborio je radnika i pao je sa skele, i to na glavu te je na mjestu preminuo.

- Teško mi je zbog ove tragedije, uzrokovana je višom silom. Bura je zapuhala, čovjek je nosio knauf i dogodila se nesreća. Jako mi je žao, i dao bih sve da se to nije dogodilo, ali eto sudbina je bila jača i protiv nje se nije moglo – rekao je potreseni vlasnik hotela Paris, osječki poduzetnik Zdravko Josić.

Stradali radnik karlovačke tvrtke AB gradnja podrijetlom je iz Osijeka. Policijska istraga trebala bi utvrditi točne okolnosti u kojima se dogodila ova tragedija.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

3 komentara za “Poginuo radnik u Opatiji: Sa skele ga je otpuhala jaka bura”

 1. Kad puše orkanska bura,onda se na gradilištima ne rade vanjski radovi,već oni unutrašnji!I još je u rukama imao ploče knaufa(Valjda da mu,nesretniku,služe umjesto “krilca”,da bolje poleti!!).Ja bih zbog ovakvih “poduzetnika” i inih,ponovo otvorila GO!A što je sa zaštitom na radu ??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 2. Ma jadan radnik …nego poduzetnik gazda je sigurno na skijanju..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Ma nije na skijanju,već je,kako pišu ostali mediji,NAREDIO radniku”da ide provjeriti” fasadu!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program