“NIJE U ŠOLDIMA SVE” 15. veljače na Višnjiku fešta za 40. obljetnicu karijere Mladena Grdovića

Objavljeno: 14.1.2019. u 11:56
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik u Zadru održat će se veliki koncert – fešta u povodu 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada MLADENA GRDOVIĆA pod nazivom “NIJE U ŠOLDIMA SVE”.

Tijekom proteklih 40 godina Mladen je objavio stotine pjesama, surađivao sa mnogim estradnim zvijezdama, nastupao na hrvatskim ali i na europskim , američkim i australskim pozornicama i sa prepoznatljivim dalmatinskim glazbenim izričajem već godinama slovi kao jedan od najpoznatijih izvođača hrvatske zabavne glazbe.

Malo izvođača se može pohvaliti tako uspješnom karijerom dugom 40 godina i tako vjernom publikom koja ga prati kroz karijeru još od prvih dana. Naravno, tu su i novi poklonici za koje Grdović sklada i izvodi nove hitove u modernijim i svježim aranžmanima a oni mu uzvraćaju podrškom na svim njegovim nastupima. Za sve njih Mladen je zajedno sa svojim managementom Lupo music i sa našom producentskom tvrtkom pripremio niz iznenađenja kako bi na način dostojan najvećih priredio pravi spektakl na Višnjiku.

Za tu prigodu pozvali su i goste, prijatelje sa kojima je Mladen surađivao u različitim projektima: Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivanu Kovač, Maju Šuput, Miu Dimšić, Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka. Naravno, tu je Mladenov prateći band, grupa Romantic pojačana najboljim glazbenicima, a sve skupa uobličuje i vodi Damir Mihanović Ćubi.

“Jedno je sigurno!!! Na Višnjiku još nije bilo ovakvog koncerta. Sa potpunim pravom najavljujemo: OVO ĆE ZAISTA BITI PRAVI SPEKTAKL!!!

Osigurali smo zvučnu i scensku vrhunsku opremu, posebne efekte i scenografiju, sve kako bi 15. veljače uživali u dobroj pjesmi i najboljoj atmosferi.” – poručuje organizator.

Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna za mjesto na parteru i 90 kuna na tribinama možete kupiti od četvrtka 17. siječnja u Turističko informativnom centru u gradu (ulica Jurja Barakovića 5) radnim danom od 9 do 13 i od 17 do 20 sati (subotom od 9 – 13 sati) i trgovini TISAK MEDIA (centar Supernova) i TISAK Kalelarga kao i u sustavu www.ticketshop.hr.

U prodaji je i VIP tribina po cijeni od 150 kuna.

Koncert počinje u 20:00 sati, a ulaz u dvoranu je od 18:30. Dodajmo još kako se koncert održava oko Valentinova pa je to razlog više da planirate izlazak sa voljenom osobom upravo tamo gdje je najbolje – na velikoj fešti u povodu 40-te godišnjice uspješne karijere Mladena Grdovića.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
"NIJE U ŠOLDIMA SVE" 15. veljače na Višnjiku fešta za 40. obljetnicu karijere Mladena Grdovića, 2.0 out of 5 based on 1 rating

1 komentar za ““NIJE U ŠOLDIMA SVE” 15. veljače na Višnjiku fešta za 40. obljetnicu karijere Mladena Grdovića”

  1. Nja-Prc-Prc

    Ja sam mislija da će biti mukte kad nije u šoldima sve…ali 8000 grla X 85 kn (prosjek) = 680000 (slovima šesto osadeset tisuća kuna)ni manje ni više nego cca 113 službenih hrvatskih prosječnih plaća.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program