“NAŠA PERSPEKTIVA” Izložba radova učenika Tehničke škole Zadar

Objavljeno: 29.1.2019. u 11:03
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Pedagoška služba Narodnog muzeja Zadar i Tehnička škola Zadar organiziraju izložbu radova učenika Tehničke škole Zadar pod nazivom „Naša perspektiva“.

Otvorenje izložbe je u petak, 1. veljače u 18:00 sati u Edukativnoj dvorani u Kneževoj palači.

O izložbi:

Na izložbi će biti predstavljeni odabrani radovi (100 crteža i nacrta i 30 maketa) koji su rezultat višegodišnjeg rada učenika i njihovih profesorica. Također, uz izložbu, učenici će održati radionice na temu izrade geometrijskih tijela (Platonova tijela), izrade perspektivnog crteža i kviz/igru s motivima poznatih arhitektonskih prostora Hrvatske. Svi posjetitelji mogu sudjelovati na radionicama bez prethodne najave. Radionice počinju u 18:30 sati i traju do 22:00 sata, a održavaju se u Edukativnoj dvorani u Kneževoj palači.

Izložba ostaje otvorena do 28. veljače.

Svaki petak tijekom trajanja izložbe (8.2., 15.2. i 22.2) učenici Tehničke škole će u vremenu od 9:00 do 12:00 sati održati radionice (Izrada geometrijskih tijela – Platonova tijela, Izrada perspektivnog crteža i kviz/igra) u Edukativnoj dvorani u Kneževoj palači. Radionice su namijenjene svim posjetiteljima, besplatne su i nije potrebna prethodna najava za sudjelovanje.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program