LUDE NOĆI GLAVE ĆE TE DOĆI Bježao od policije pa udario autom u stablo badema

Objavljeno: 13.1.2019. u 10:59
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Policija je protekle noći morala intervenirati čak tri puta zbog pijanih vozača, ali i jednoga pješaka. U Benkovcu je 44-godišnjak prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, te bježeći pred policijom u VW Cadyu vozio prema Podgrađu, prenosi Radio Zadar.

Zaustavio se na makadamu udarivši vozilom u stablo badema, nakon čega je pokušao bježati. Policajci su mu izmjerili 2,2 promila, te je zadržan u zadarskoj bolnici do otrežnjenja.

U Biogradu je oko ponoć i pol pijan i bez vozačke dozvole za upravljačem Toyote zaustavljen 16-godišnjak, kojemu je izmjeren 1,5 promil.

A zahvaljujući policajcima u Gračacu je malo prije ponoći s ceste sklonjen muškarac, koji je pijan pao na kolnik. U postaji su mu izmjerili 2,34 promila.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
LUDE NOĆI GLAVE ĆE TE DOĆI Bježao od policije pa udario autom u stablo badema , 5.0 out of 5 based on 1 rating

1 komentar za “LUDE NOĆI GLAVE ĆE TE DOĆI Bježao od policije pa udario autom u stablo badema”

 1. Nisam siguran da je ganjanje vozača u prekršaju, kao ovaj slučaj iz Benkovca, dobar primjer a najmanje za hvalisanje dobrim ulovom.

  Razmišlja li itko da je netko mogao nastradati kao kolateralna žrtva jurnjave za vozačem pod utjecajem alkohola. Nažalost, toga je bilo.
  I što onda? Ovo je, na sreću, dobro završilo.
  Postoje li druge mogućnosti kao npr. snimak, identifikacija, pokušaj zaustavljanja, oa ako ne ide onda drugi dan represija…

  Ovo nije dobro, netko nedužan može nastradati.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program