IZREČENA KAZNA ZBOG UTAKMICE S PARTIZANOM: Pet tisuća eura globe i tri četvrtine dvorane zatvoreno za posjetitelje

Objavljeno: 25.1.2019. u 16:57
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Zbog navijačkih nereda i neprimjerenog ponašanja na utakmici 16. kola, regionalne ABA lige između Zadra i Partizana, disciplinska komisija odredila je kaznu zadarskom klubu koju će klub izdržavati u ogledu 17. kola (27. siječnja), protiv KK Krka Novo Mesto.

Disciplinski sudac je na navedenoj utakmici zabilježio nepravilnosti poput bacanja tvrdih predmeta, paljenja pirotehničkih sredstava, povike i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi prema kojima ABA liga ima nultu stopu tolerancije.

Što se izrečene kazne tiče, tri četvrtine dvorane „Krešimira Ćosića“ biti će zatvoreno za posjetitelje odnosno samo će plava tribina iznad sektora „Zlatni VIP“ biti otvorena.

Klub je također kažnjen i novčanom kaznom u sveukupnom iznosu od 5.000,00 eura.

Za navedenu utakmicu u nedjelju i jedinu otvorenu tribinu moći će ući svi gledatelji sa godišnjom i polugodišnjom pretplatom, a dnevne ulaznice zbog kapaciteta otvorenog dijela dvorane neće biti u prodaji.

Više informacija biti će objavljeno na sutrašnjoj zakazanoj konferenciji za medije.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
IZREČENA KAZNA ZBOG UTAKMICE S PARTIZANOM: Pet tisuća eura globe i tri četvrtine dvorane zatvoreno za posjetitelje, 5.0 out of 5 based on 1 rating

1 komentar za “IZREČENA KAZNA ZBOG UTAKMICE S PARTIZANOM: Pet tisuća eura globe i tri četvrtine dvorane zatvoreno za posjetitelje”

  1. To je Grad?

    Divljaci

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program