IZNIMAN INTERES Koncert Zdenke Kovačiček ipak u velikoj dvorani HNK Zadar – ulaznice u prodaji…

Objavljeno: 10.1.2019. u 10:02
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Zbog velikog interesa publike koncert ZDENKE KOVAČIČEK pod nazivom „Intimno“ u pratnji Jurice Hotka na klavijaturama i Lovre Šicela na gitari održat će se sutra, 11. siječnja u velikoj dvorani HNK Zadar, a ne u maloj dvorani kako je najavljeno. Početak koncerta je u 20 sati.

Zdenka Kovačiček jedna je od najvećih hrvatskih rock & blues vokalistica koju često nazivaju prvom damom jazza i Ženom za sva vremena.

Na vrhu hrvatske glazbene scene prisutna je već 60 godina, a ostvaruje i impozantnu međunarodnu karijeru. Poznata je po karizmatičnom i jedinstvenom vokalu te svestranom pristupu glazbi, energičnim nastupima, zanimljivim interpretacijama i moćnim improvizacijama. Vješto prelazi granice žanrova i osvaja podjednako jazz i rock publiku i kritiku. Status glazbenice ispred svog vremena potvrđuje prošlogodišnje reizdanje njezinog prvog albuma iz 1978., nedavan odabir pjesme “Elektra” za Chanelovu parišku reviju, kao i nove obrade pjesama “Mali crni brat” i “Frka” s njezinih ranih izdanja. Njene pjesme postale su evergrinom poput ‘Zbog jedne melodije davne’, M.Prohaske, ‘Klik Tema br.1.’, feat. Nirvana, ‘Boom fest’, ‘Frka’, ‘Žena za sva vremena’… Značajan je i njezin opus Janis Joplin i Elle Fitzgerald s kojim je izvela dvije predstave u Komediji i polučila veliki uspjeh.

‘Rock je moje shvaćanje života, jazz je moja strast, a kazalište moja velika ljubav!’, Zdenka KOVAČIČEK

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 40,00 kn!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program