HNK ZADAR “Ništa ljubav, samo seks”

Objavljeno: 31.1.2019. u 14:31
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

U ponedjeljak, 4. veljače, u HNK Zadar s početkom u 20 sati pogledajte predstavu Kazališta Luda Kuća – NIŠTA LJUBAV, SAMO SEKS

Četiri fenomenalne hrvatske glumice vam predstavljaju predstavu „Ništa ljubav samo sex“.

Nova hit komedija jednih od najpoznatijih glumica u regiji i redatelja Rene Bitorajca – „Ništa ljubav samo sex“, bit će izvedena s početkom u 20 sati. Predstava koja je oduševila publiku širom Hrvatske i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala.

4 glumice pripremaju se za početak predstave Atonid i ponor pakla, grčku tragediju postavljenu na kazališne daske, koja zapravo uopće nije bitna. 4 različita karaktera u nešto više od 90 minuta pretvara se u njih 13. Razigrane i vesele glumice, radije bi se 4 sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici. Kao lajtmotiv i tema večeri, nekako, ne znamo kako, nametnuo se sex. O da, i žene pričaju o njemu. Nedegutantno i nevulgarno.

Dokumentarnom lakoćom naše glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Jeste li probali dominaciju? Kako je po staračkim domovima?

Poslovna žena, domaćica, napucana narodnjakuša, dvije bake i druge dame čekaju vas na pozornici HNK Zadar.

Igraju: Petra Dugandžić, Katarina Baban, Iskra Jirsak i Csilla Barath Bastaić

Informacija o ulaznicama OVDJE.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
HNK ZADAR "Ništa ljubav, samo seks", 4.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program