Červar želi Stankoviću u show, a on odgovara: Popunjeni smo

Objavljeno: 24.1.2019. u 13:02
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Za razliku od srpskog kantautora, kojeg Aleksandar Stanković već dulje vrijeme bezuspješno mami u emisiju, Lino Červar se javno nudi za gostovanje, optužujući pritom voditelja da ga namjerno izbjegava

Izbornih hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar (68) u srijedu se nakon pobjede nad Francuskom obračunavao s mnogima. Javno se nudio Aleksandru Stankoviću (48) za gostovanje, optužujući pritom voditelja da ga namjerno izbjegava.

- Pozivam Stankovića da me pozove u ‘Nedjeljom u 2′, skupa s oponentima koji su vrijeđali mene i moju obitelj, ali on nema petlju da to napravi – izjavio je Červar i nije dugo čekao odgovor.

Nakon čestitke na pobjedi protiv Francuza, Stanković mu je odgovorio na društvenoj mreži.

- Gospodine Lino, čestitke na pobjedi protiv Francuza! Sljedeća dva tjedna smo popunjeni, ali jednom… – napisao je voditelj, koji je izbornika hrvatske rukometne reprezentacije već ranije ugostio. Bilo je to za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj prije točno 10 godina.

No, za razliku od Červara, Stanković je javno pozvao Đorđa Balaševića (65) u svoj talk show.

‘Dragi Đole, još uvijek te čekam’ pisalo je na jumbo plakatima koji su nedavno osvanuli u Novom Sadu, a iza potpisa je stajalo ime Mia Radenković, iz Balaševićeve pjesme ‘Ljerka’. Ipak, brzo se saznalo da je stvarni autor ustvari novinar i voditelj Aleksandar Stanković (48), koji već 15 godina bezuspješno poziva Balaševića u svoju emisiju ‘Nedjeljom u 2′.

- Ma i ako Đorđe Balašević (65) kaže ‘ne’ ili uopće ne odgovori, neću se naljutiti. On je moj glazbeni idol. Dijete sam uspavljivao njegovim pjesmama, bio na koncertima u Kerempuhu, Areni, u Ljubljani, zaljubljivao se uz njega… Plakatom sam mu želio poručiti da mislim na njega – priznao je tad Stanković, no zasad od srpskog kantautora ni traga ni glasa.

Prije 15 godina, kako tvrdi Stanković, bio je gost u Đoletovom domu i sve su dogovorili, no Balašević se ipak na kraju predomislio i nikad nije gostovao u nedjeljnoj emisiji.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Červar želi Stankoviću u show, a on odgovara: Popunjeni smo , 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program