BEZ NAZIVA Izašao prvi album zadarskih “Kriptida”

Objavljeno: 15.1.2019. u 08:05
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Prvi album zadarskih Kriptida je vani! Evo najave:

“Album naziva nema, devet pjesama odabranih za ovu cjelinu govore, vrište, lupaju i krešte svaka za sebe, svaka sa svojom porukom. Kino Callegro u Zadru bilo je mjesto snimanja, naš basista uvaženi Robert Sasquatch zaslužan je za produkcijska seciranja. Fotografije i dizajn omota djelo su još jednog kriptida iz naših redova – Mongolskog crva smrti!

Strast za glasnom muzikom rezultirala je izdavanjem našeg prvijenca za diskografsku kuću “Slušaj najglasnije” legendarnog Zdenka Franjića, nije moglo biti drugačije. Kriptidi se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način sudjelovali ili potpomogli ovom ostvarenju, posebno Tini, Mari i Dijani koje su svojim pratećim vokalima obogatile našu veselu horror pričicu “Kulenova seka”.

Album možete do mile volje besplatno preslušavati na https://kriptidi.bandcamp.com/album/kriptidi, za nuspojave ne odgovaramo. Ako ih nemate, preporučamo vam besplatni download, donacije poželjne, ali neobavezne.

Koncertna promocija započinje u subotu 26.01. u Nigdjezemskoj u Zadru, a vikend iza kreće karavana za Zagreb ( petak, 01.02., “BEK”) i Maribor ( subota, 02.02., “STOLP 3″).

Svi zainteresirani za dolazak Kriptida i na druge zemljopisne dužine i širine neka se jave na mail kriptidi.dolaze@gmail.com i mi dolazimo. Ako treba nešto i odsvirati, i to ćemo dogovoriti, pa ljudi smo, pardon, kriptidi smo!”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program