Ava Karabatić izgubila mobitel: Srećom, nisam promiskuitetna

Objavljeno: 15.1.2019. u 08:56
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Novopečena slikarica prije nekoliko dana izgubila je mobitel, zbog čega je imala problema s organizacijom izložbi i kontaktiranjem poslovnih suradnika. Nekako se ipak snašla

Težak je umjetnički posao, baš težak. A još je puno teže bez mobitela, ni sama ne znam kako sam sve uspjela izorganizirati, kaže Ava Karabatić (30).

Novopečena slikarica prije nekoliko dana izgubila je mobitel, zbog čega je imala problema s organizacijom izložbi i kontaktiranjem poslovnih suradnika. Nekako se ipak snašla.

- Nasreću, nisam promiskuitetna i na mobitelu nemam nikakav kontroverzni sadržaj. Barem nešto dobro u toj mojoj nevolji s mobitelom – priča nam Ava. Ne boji se, dodaje, da bi eventualni nalaznik njezina starog pametnog telefona na njemu mogao pronaći išta kompromitirajuće.

- Ma može mi samo čitati poruke, ali nikad nisam ništa skrivala tako da nemam nikakav strah jer se nemam čega sramiti – objašnjava Karabatić. Mobitel koji je izgubila, kaže, i nije imao neku vrijednost.

- Pa ja vam ne padam na skupe stvari i nije mi važno koju marku mobitela koristim. Bitno da radi – ističe donedavna televizijska voditeljica i urednica. Naime, nakon 35 odrađenih emisija Ava je odlučila dati otkaz na RTV Tesla.

- Shvatila sam da ima boljih poslova, a i dobila sam neke ponude – tajanstveno nam otkriva. Da je Ava čudo znali smo i ranije, a koliki je njezin genij potvrđuje činjenica da je i bez mobitela uspjela prodati osam svojih slika te organizirati izložbu u Porters’ pubu u Karlovcu.

- Željela sam da Karlovčani u subotu vide sve moje slike, ali, što ću, rasprodala sam ih polovicu. Iako je jedna slika otišla u Frankfurt, još ne mogu živjeti samo od umjetnosti – kaže Ava.

No za početak bi se moglo reći da joj ide sasvim solidno. Prvu je izložbu imala nedavno u Beogradu. Slike se procjenjuju i na više od 3800 kuna. Avu je tad razveselio i prsten koji je dobila na dar. Dobila ga je od dugogodišnjeg prijatelja zlatara Nebojše Bojovića. No Ava kaže da to ne znači i da će tako skoro birati vjenčanicu

- Bez brige, nema razloga za strah. Bez obzira na prsten, ja sam i dalje slobodna – rekla je tad Karabatić umirivši potencijalne udvarače. No, po njihovu nesreću, Ava kaže da ne pati za paprom i ne razmišlja o braku.

U Srbiji se, kaže Ava, dobro snalazi. Pohvalila nam se i kako je u jednom beogradskom restoranu dočekala Novu godinu po julijanskom kalendaru.

- Bila je velika fešta, veća nego za našu Novu godinu. A donijela sam i nekoliko odluka. Jedna od njih je i da izvještavam s Wembley stadiona. Napravit ću to u sljedeća tri mjeseca – zaključuje uvijek ambiciozna Ava.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 komentar za “Ava Karabatić izgubila mobitel: Srećom, nisam promiskuitetna”

  1. Ode mi raspolozenje nakon ovog clanka i moja baba ga je izgubila pa nikog nije briga

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program