VIDEO Jeremiah’s objavili video za četvrti singl Moving on

Objavljeno: 03.12.2018. u 13:50
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Zadarsko – filipjanski bend Jeremiah’s objavio je novi muzički video Moving on, četvrti singl sa albuma “Time to Rob”.

Jeremiah’s je snimateljski zadatak povjerio Vladimira Miketa Cinematography. “Izgled koji sam ciljao bio je retro vintage. S obzirom da je pjesma snimana u SAD-u ovo je mali vizualni omage američkom bluzu tih vremena. Kako sam ja i vlasnik busa kojim se bend vozi u spotu nije bilo teško spojit 2 i 2. Inače, radi se o Setri 211 iz 1976.” – kaze Vladimir Miketa o spotu kojeg je predstavio u cinemascope formatu.

Audio je snimljen u vrhunskom Dark Horse Recording Studiu nedaleko od muzičkog grada Nashville u Tennessee, SAD-u.

“Logistički do sada naš najzahtjevniji ali i najzabavniji spot. Sniman u jednom danu punom spontanih situacija i čiste pozitive.”- usnoharmonikaš Frane Škara

Sada već neko vrijeme najavljivani album “Time to Rob” ima konačno i svoj datum objavljivanja. Od 11.prosinca, 2018. album će se moći slušati online na Deezer-u i Bandcamp-u dok će fizička izdanja biti dostupna na koncertima nakon objavljivanja.

Koncerti: 5.12. 20h Advent Zadar

13.12. KSET, Zagreb

Kratka biografija benda:

Skupinu groove entuzijasta, aka Jeremiah’s, od 2011. godina drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru; ukrašenu funkom i ojačanu rockom. Od početnog instrumentalnog filipjanskog trojca (Sv. Filip i Jakov)- bubnjara Jeremije Eškinje, basista Luke Ćetkovića i gitarista Roka Vodopije poduplali su se za zadarske snage- usnoharmonikaša Franu Škaru i vokalisticu Mirtu Juran te filipjanca Antu Brzića, vokalista i trubača.

Nastupajući po hrvatskim klubovima i festivalima razvijaju svoj zvuk kojeg u ožujku i travnju 2017. zapisuju na svom prvom albumu u fotogeničnom i akustičnom filipjanskom kazalištu dok je ostatak albuma snimljen u vrhunskom Dark Horse Recording Studiju u Nashville, Tennessee-u. Zvuk albuma “Time to Rob”, koji broji 9 autorskih pjesama, je ostao autentičan zbog energije zajedničkog i analognog snimanja.

Nagrade:

pobjednici 22. HGF-a, 2018 (Hrvatski demo rock festival)

pobjednici 9. Croatian Blues Challenge (nastup na International Blues Challenge-u u Memphis, TN, SAD-u, siječnju 2018)

priznanja: – THE BEST YOUNG BAND 2017. (4. Mega Music Awards)

- Singl tjedna – Muzika.hr, pjesma Monkey

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program