“Politički ću se aktivirati kako bih promijenio katastrofalan položaj Hrvatske”

Objavljeno: 05.12.2018. u 17:07
Autor: , e-mail: n1@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Ivica Todorić poslao je priopćenje medijima i javnosti u kojem je dramatično najavio da se odlučio politički aktivirati.

Ivica Todorić, koji je nedavno pušten iz istražnog pritvora uz visoku jamčevinu, za koju je rekao da su mu skupili prijatelji, odlučio je sve samo ne mirovati. U najnovijem priopćenju za medije i javnost, najavio je svoj politički angažman, uz već uobičajene kritike i prozivke na račun premijera Andreja Plenkovića i Vlade.

Todorićevo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Poštovani,

Danas, nakon dvije godine mandata Vlade Andreja Plenkovića, Republika Hrvatska je socijalno, društveno i gospodarski potpuno uništena, devastirana, imamo kaos i diktaturu, svakodnevno gledamo razaranje institucija, najlošija smo članica EU, zadnji smo po svim pokazateljima, na samome smo dnu!

Republika Hrvatska danas nije zemlja znanja, vladavine prava, nije zemlja koja brine o demografskom statusu, ekonomskom položaju građana niti same države.

Isto tako, prošle su dvije godine od početka otimačine Agrokora, monstruoznog kriminalnoga projekta neviđenog u povijesti ovoga dijela EU.

Upravo to je najbolji primjer koruptivne antinacionalne vlasti, koja je planski otela budućnost građanima RH i državu bacila na koljena.

Sam sam se borio i dalje se borim istinom i činjenicama protiv kriminala koji je proveden nad mojom kompanijom, mojim suradnicima i nada mnom.

Cijeli svoj život poklonio sam mojoj domovini Hrvatskoj, kroz projekt Agrokor, u gradnji moderne, konkurentne industrije koja je na kraju postala najveća u ovom dijelu EU.

Ali kako sada gledam ovu diktaturu kojom upravlja premijer Plenković, kojom nesmiljeno nanosi ogromne štete RH, građanima uništava našu domovinu i njenu budućnost.

UPRAVO ZATO KAKO BIH PROMIJENIO OVAJ KATASTROFALNI POLOŽAJ RH – ODLUČIO SAM SE POLITIČKI AKTIVIRATI!

U RH moramo okupiti sve ljudske potencijale, svakog pojedinca, kako bi na najbolji način iskoristili nacionalna bogatstva – šume, vode, zemljišne površine i naše more, kako bismo na najfunkcionalniji način realizirali nacionalne interese.

Republika Hrvatska se mora pokrenuti i postati zemlja znanja koja poštuje vladavinu prava. Teške, ozbiljne reforme i investicijske cikluse treba pokrenuti doslovno preko noći jer će biti prekasno. Hrvatsku treba pretvoriti u gradilište za budućnost naše djece i svih građana.

Siguran sam da ćemo ovu korupcijsku, nesposobnu, diktatorsku vlast jednostavno izbrisati – kako bi svojoj domovini Hrvatskoj i našoj djeci osigurali bolju budućnost.

S poštovanjem,

Ivica Todorić.”

Podsjetimo, istraga u slučaju Agrokor protiv bivšeg vlasnika te tvrtke Ivice Todorića i njegovih suosumnjičenika nedavno je, sukladno zakonskim mogućnostima, produljena za najdulje šest mjeseci.

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo je istragu protiv Ivice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante Todorića te 12 Agrokorovih menadžera i revizora pokrenulo u studenome 2017. zbog nezakonitog pribavljanja više od milijardu kuna.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.5/5 (2 votes cast)
"Politički ću se aktivirati kako bih promijenio katastrofalan položaj Hrvatske", 1.5 out of 5 based on 2 ratings

4 komentara za ““Politički ću se aktivirati kako bih promijenio katastrofalan položaj Hrvatske””

 1. Ovako nešto je moguće samo u državi Apsurdistan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 2. Nije apsurdistan nego svjetski kaos dirigiran i spremajte se za rat
  Ovaj put veliki rat
  Tko preživi pričat će

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Vlada nam je nesposobna to osjecamo svi …a i tvojoj rastrosnosti i tvoje djece trebao bi se snimiti film…nesposobni ..lazljivi..muljatori..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. Lažni Branitelj

  Ako te policija evidentirala da si uhvaćun u konzumacija mare,to ti je biljeg cilog života,kažu u DORH-u, ali zato nije kad ukradeš na mlrd.eura.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program