POČELE PRIJAVE: Traže se novi ‘Gospodin Savršeni’ i sudionice

Objavljeno: 24.12.2018. u 11:10
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

- Kako biste opisali svoj dosadašnji ljubavni život? Jeste li ikoga prevarili ili bili prevareni? Što nikako ne možete tolerirati u vezi?, samo su neka od pitanja na koja morate odgovoriti ako želite biti dio showa.

Prva nas je sezona sve iznenadila i završila s nečim čega nema ni u najluđem scenariju, rekla je voditeljica Antonija Blaće (39).

Na kraju prve sezone Blaće je otvorila prijave za novu sezonu Gospodina Savršenog.

Svi koji žele postati dio realityja moraju se prijaviti putem online obrasca dostupnog na stranicama RTL-a.

Osim osobnih podataka, RTL buduće kandidatkinje i kandidata (da, jednog) traži da opišu svoju obitelj, hobije te navike.

- Kako biste opisali svoj dosadašnji ljubavni život? Jeste li ikoga prevarili ili bili prevareni? Na što padate? Što nikako ne možete tolerirati u vezi? – sve su to samo neka od pitanja na koja morate odgovoriti ako želite biti dio druge sezone popularnog showa.

Producenti žele saznati i koliko je trajala vaša zadnja veza te, naravno, zašto ste prekinuli.

Naravno, većina će se prilikom prijave pokušati pokazati u što boljem svijetlu, što bi se posebno moglo vidjeti u odgovorima na pitanje ‘je li ljubav jača od svega?’.

Prilikom prijave potrebno je uploadati i fotografiju, a budući da možete priložiti samo jednu, savjetujemo vam da pripazite pri odabiru.

Ako imate kriminalnu prošlost, pazite se! Jer, producenti vas pitaju vodi li se protiv vas kazneni postupak te jeste li kada bili kažnjavani. I ne, ovdje ne možete lagati jer prilikom prijave pristajete da RTL proslijedi vaše podatke ‘policiji, regulatornim tijelima ili pravnim savjetnicima’.

Također, pristajete i da informacije o vama šalju svojim zaposlenicima i poslovnim suradnicima. Ipak, ne brinite. Parafrazirajući slogan iz serije ‘Cobra 11′ koji kaže ‘naša sigurnost njihov je posao’, RTL-ovci tvrde: ‘vaša privatnost naš je prioritet’.

Dokad će prijave ostati otvorene, nisu još otkrili, ali vam savjetujemo da se požurite. Ili, možda bolje, da show pratite iz udobnosti svog dnevnog boravka, a ljubav svog života pronađete u realnom svijetu.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program