PERIVOJ GOSPE OD ZDRAVLJA Večeras u 18 sati povedite djecu na besplatnu predstavu Crvenkapica

Objavljeno: 08.12.2018. u 10:18
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Turistička zajednica grada Zadra i Grad Zadar pozivaju sve ljubitelje opusa braće Grimm na izvedbu predstave Dragon teatra “Crvenkapica”.

Predstava će se održati u subotu 8.12.2018. u 18:00 sati u perivoju Gospe od Zdravlja u Kampo Kaštelu.

CRVENKAPICA

Zanimljiva dramatizacija elemenata bajki Braće Grimm, a u dramskoj strukturi priče o Crvenkapici pojavljuju se i razni likovi: Mačak u čizmama, Princ Žabac i Snjeguljica. Autorica tekstova songova u predstavi „Crvenkapica“ je Jasmina Rodić. Za glazbeno oblikovanje su zaslužne Maja Šimić i Katarina Šango, inspirirane opusom Tielmana Susata i melodijama srednjovjekovnih plesova. Nakon predstave slijedi zanimljiva igra u interakciji s djecom: „Ne ljuti se vuče“, u kojoj djeca bacajući veliku crvenu kocku igraju s pravim likovima igru inspiriranu svima poznatom društvenom igrom „Čovječe ne ljuti se“.

U PREDSTAVI IGRAJU: SANI BURIN, MIRTA JURAN, KATARINA GOLUBOVIĆREŽIJA/PRODUKCIJA/KOSTIMOGRAFIJA: MAJA ŠIMIĆ

Ulaz je slobodan.

U slučaju lošeg ili sumnjivog vremena predstava će se održati na terasi caffe bara No.7 kod Izbora.

KAdvent

Gradski predio Kampo Kaštelo ovog Adventa postaje živa pozornica kojom se širi ponuda adventskog sajma u Zadru smještenom na drugom kraju Poluotoka na Trgu Petra Zoranića. Kampo KAdvent ponudit će djeci i roditeljima, ali i svim drugim posjetiteljima raznovrstan i veseli program.

Tako će jedan od najstarijih i najljepših dijelova starog grada prošaran perivojima, zelenim površinama i gradskim bedemima s vidikovcem uz pogled na uvalu Jazine oživjeti tijekom zime.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program