Nauči, usavrši, pokreni – Grad Benkovac poziva vas na verificirane edukacije u poljoprivrednom sektoru

Objavljeno: 08.12.2018. u 11:11
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Grad Benkovac poziva zainteresirane na verificirane edukacije u poljoprivrednom sektoru. Naime, u sklopu programa Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina projekta ˝Nauči, usavrši, pokreni˝ pozivaju se svi zainteresirani, koji imaju 30 ili više godina te su nezaposleni 1 godinu ili duže, na verificirane edukacije u poljoprivrednom sektoru, s područja Grada Benkovca i susjednih općina (Općina Lišane Ostrovičke, Općina Polača, Općina Stankovci), koje će se održavati iz 3 smjera:

Uzgajivač povrća- 10 polaznika

Uzgajivač ljekovitog i aromatičnog bilja- 10 polaznika

Proizvođač alkoholnih i bezalkoholnih pića- 10 polaznika

Svih 30 polaznika također će proći verificiranu edukaciju funkcioniranja i vođenja poslovanja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva te motivacijsko – komunikacijsku radionicu.

Grad Benkovac je sklopio Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Projektom se želi povećati mogućnost za zaposlenje, umanjiti rizik od socijalne isključenosti i siromaštva marginaliziranih skupina, navode iz gradske uprave.

Edukacija počinje u veljači 2019. godine u Benkovcu, a prijave se zaprimaju do sredine siječnja 2019. godine. Obrasce za prijavu možete preuzeti u zgradi Gradske uprave Benkovac, na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje – ispostava Benkovac i u Gradskoj knjižnici Benkovac. Za sva dodatna pitanja javiti se na ac-prostorno@benkovac.hr.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program