NAKON INCIDENTA KOD PAKOŠTANA Vozači Liburnije: “Ako ne prestanu napadi na nas, idemo u prosvjed!

Objavljeno: 02.12.2018. u 14:03
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Povodom vandalskog napada na autobus Liburnije na relaciji Zadar – Pakoštane prije tri dana, prenosi Radio Zadar, oglasio se sindikat vozača tog prijevoznika. Riječ je o teškom izgredu koji je ozbiljno ugrozio sigurnost vozača i svih putnika, navodi se.

Ovo nije bio jedini slučaj kamenovanja autobusa na liniji od Turnja prema Pakoštanima, a treći je napad bojom, kazao je sindikalni povjerenik Sindikata vozača i prometnih radnika Marin Sikirić. Najavljuje kako će sutra sindikat obavijestiti Općinsko državno odvjetništvo:

- U ponedjeljak ćemo s pravnim savjetnikom podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja jer se to događa prečesto. U slučaju ponavljanja sličnih situacija organizirat ćemo prosvjed i obustaviti javni prigradski i gradski prijevoz, do nekih odgovora- izjavio je Marin Sikirić.

U priopćenju sindikalne podružnice navodi se uz ostalo:

Naime, ovo nije izoliran napad ( 28.11.) ovakve vrste koji se dogodio na spomenutoj relaciji. U posljednjem slučaju na autobus koji se kretao, bačena je kanta boje na vjetrobransko staklo vozača, i samo pukom srećom i prisebnošću vozača izbjegnuta je tragedija. Apeliramo na policiju i institucije da pronađu i na primjeren način kaznu počinitelje, jer ponavljamo ovo nije izolirani slučaj. Autobusi se redovno kamenuju, a u tri slučaja je korištena boja na gore naveden način.

U slučaju ponavljanja ovakvih i sličnih situacija, sindikat će organizirati prosvjed. Za vrijeme prosvjeda obustavit će se prigradski i gradski javni prijevoz, sve u cilju zaštite putnika, vozača i imovine.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
NAKON INCIDENTA KOD PAKOŠTANA Vozači Liburnije: "Ako ne prestanu napadi na nas, idemo u prosvjed!, 1.0 out of 5 based on 2 ratings

2 komentara za “NAKON INCIDENTA KOD PAKOŠTANA Vozači Liburnije: “Ako ne prestanu napadi na nas, idemo u prosvjed!”

 1. Jednostavno UKINITE u potpunosti tu liniju! Pa neka onda dotični”pituri” nađu sebi prihvatljivije rješenje kako doći do odredišta!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 2. Ukinuti liniju
  Ta tamo bagra je znala i slušala samo miliciju
  A sa ovima se rugaju divljaci
  I zašto su plaće smanjene u Liburniji jel’bando

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program