(FOTOGALERIJA) IZBORNA SKUPŠTINA ŽUPANIJSKE MLADEŽI HDZ-A Nikolina Baradić nova predsjednica

Objavljeno: 03.12.2018. u 18:05
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Na izbornoj skupštini Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Zadarske županije izabrano je novo vodstvo. Nova predsjednica je 28-godišnja Nikolina Baradić iz Banjevaca, koja će na toj funkciji zamijeniti Šimu Vickovića, aktualnog zamjenika župana Zadarske županije.

Na izbornoj skupštini Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Zadarske županije izabrano je novo vodstvo. Nova predsjednica je 28-godišnja Nikolina Baradić iz Banjevaca, koja će na toj funkciji zamijeniti Šimu Vickovića, aktualnog zamjenika župana Zadarske županije, koji je županijsku mladež HDZ-a vodio proteklih šest godina.

- Iznimno sam ponosna i počašćena izborom na mjesto predsjednice najsnažnije županijske organizacije mladeži u Hrvatskoj. Zahvaljujem dosadašnjem sazivu ŽO MHDZ na čelu s predsjednikom Šimom Vickovićem koji su afirmirali Mladež kao najorganiziraniju zajednicu unutar naše stranke. Nastavit ćemo s vrijednim radom za dobrobit zajednice u kojoj svi živimo. Želim da svi općinski odbori aktivno uključe u zajedničke projekte, jer kad smo zajedno onda smo još snažniji – poručila je nova predsjednica.

Izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a Zadarske županije nazočili su potpredsjednik HDZ-a i nacionalni predsjednik mladeži Josip Bilaver, predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta, župan Zadarske županije Božidar Longin, predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a Zadarske županije Stanko Batur, predsjednik GO HDZ-a Grada Zadra Joso Nekić, glavni tajnik ŽO HDZ-a Ante Babić, gradonačelnik Obrovca Ante Župan i brojni drugi gosti.

- Hrvatska demokratska zajednica stožerna je hrvatska stranka i budite ponosni što ste njezini članovi. Vi ste nova snaga naše stranke koja uz potporu nas, iskusnijih članova može napraviti još jedan dodatan iskorak. Kontinuitet i politička stabilnost zaslužni su za razvoj našeg kraja, a Zadar i Zadarska županija nisu slučajno ‘utvrda’ HDZ-a. Naši stanovnici znaju prepoznati one koji rade, koji se zalažu za rast i razvoj, a mi u HDZ-u imamo ljude koji imaju znanje i mogu realizirati kvalitetne projekte – naglasio je Božidar Kalmeta.

Osim predsjednice, na izbornoj skupštini MHDZ-a Zadarske županije izabran je i novi sastav Županijskog odbora, a određeni su i delegati za izborni sabor Mladeži HDZ-a koji će se održati u Zagrebu, u subotu 8. prosinca.

Foto: HDZ Zadar

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

3 komentara za “(FOTOGALERIJA) IZBORNA SKUPŠTINA ŽUPANIJSKE MLADEŽI HDZ-A Nikolina Baradić nova predsjednica”

 1. Ovo se nadovezuje na moj prethodni komentar.
  U hrvatskoj politici ima nešto gore od HDZ-ovaca na vlasti a to je njihova mladež.
  Imaju genetiku roditelja, imaju od koga učiti a i nešto su obrazovaniji.
  Bože pomozi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 2. Svi su završili menagament ili povijest, imaju dobre genetske predispozicije, Kalmeta im je Bog i nemaju drugih Bogova osim njega i sigurno nas vode u provaliju.
  Ako je iko od ove nadobudne mladeži kakav dipl ing. elektrotehnike, strojarstva i slično i radi u proizvodnji i privatnom sektoru neka se javi komentarom.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (3 votes cast)
 3. MothⒺr ⛥ EⒶrth

  Ugledati se na francuze i srušit ovu bandu lopovsku ★ Ⓐ⛧Ⓔ ⛥

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program