(FOTO) Promocija boksa u Gradu Zadru

Objavljeno: 12.12.2018. u 11:03
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Hrvatski boksački savez u suradnji sa Središnjim državnim uredom za šport i pod pokroviteljstvom državne tajnice Janice Kostelić organizirao je obilazak gradova i mjesta po Hrvatskoj u cilju popularizacije boksačkog sporta.

U Zadru su se njihovom timu, u kojem su glavni tajnik HBS-a Marko Marović te poznati boksači Željko Mavrović i Mario Treska, pridružili i brojni boksači mlađih uzrasta iz zadarskih klubova sa svojim trenerima.

Željko Mavrović istaknuo je važnost ovakve promocije sporta u cilju razbijanja prerasuda o boksu kao opasnom sportu i nagalsio kako svugdje ističe koliko sport može biti inspirativan u životu i koliko znači za osobni rast i razvoj pojedinca.

Glavni tajnik HBS-a Marović istaknuo je koliko su uspješni zadarski boksači i kako su na nedavno održvnom međunarodnom Zagreb Open turniru osvojili 11 medalja.

- Promocija svakog sporta je za pohvalu, svaki mladi čovjek kroz bavljenje sportom stječe određenu zrelost i to ga odgaja. Grad Zadar će kao i do sada pomagati sve sportove, pa i boks, u okviru svojih proračunskih mogućnosti.- rekao je gradonačelnik Branko Dukić.

Nakon prijema u Maloj vijećnici, boksači imaju predstavljanje boksa za djecu u školi Šime Budinića, te zajednički trening na Višnjiku sa bivšim boksačkim zvijezdama.

Foto: Grad Zadar

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program